ΠΕΡΑΧΩΡΑ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 0-1

Σπουδαία νίκη και μάλιστα εκτός έδρας πέτυχε η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου, η οποία επικράτησε με 0-1 της Περαχώρας και ανέβηκε και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν σωστά και εκμεταλλεύτηκαν μία από τις λίγες ευκαιρίες τους, όταν στο 65’ ο Κουτσούκος, βρήκε τον Λάμπρο Δράκο και αυτός νίκησε τον Στελέτο, για το 0-1.
Οι παίκτες της Περαχώρας, πίεσαν, προσπάθησαν, έχασαν κάποιες ευκαιρίες για να φέρουν το ματς στα ίσια, κάτι που θα μπορούσαν να πετύχουν στο 90’, αλλά ο Πάστρας έδιωξε πάνω στη γραμμή, σουτ του Κόντη, σώζοντας την ομάδα του.
Οι γηπεδούχοι έδειξαν για άλλο ένα ματς, καλό αγωνιστικό πρόσωπο, αλλά δεν βοηθήθηκαν ιδιαίτερα από τον Οκόνου, καθώς το στενό μαρκάρισμα του Παπανδρέου, τον εμπόδισε να φανεί όσο αυτός θα ήθελε.
Για την Πρόοδο, σε άλλο ένα ματς, εξαιρετικός ήταν ο Κουτσούκος, ενώ πολύ καλά πήγαν και οι Παπανδρέου, Πάστρας και Λ. Δράκος. Από πλευράς Περαχώρας, ξεχώρισαν οι Θεοδωρακόπουλος, Παύλου, Παππάς και Κόντης.

ΠΕΡΑΧΩΡΑ: Στελέτος, Ζιώγας (Τσόκος), Δημόπουλος Κ., Θεοδωρακόπουλος, Σπυρογιαννάκης, Παύλου, Κανάκης, Ζίκα (Δημόπουλος Ν.), Οκόνου, Κόντης, Παππάς

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Γόγολας, Πάστρας, Δαλαμαρίνης (80’ Οικονόμου), Παρασκευόπουλος, Στεργιόπουλος Θ., Κουτσούκος, Γκούμας (65’ Μαχαίρας), Δράκος Λ., Κλάρος Χ., Σταυράκης (87’ Δράκος Μ.)
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

1 σχόλια

  1. ετσι προοδάρα μπορείς.Δύναμή σου οι οπαδοί σου.

Leave a Reply