ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ – ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ 0-3

Αν και δεν απέδωσε ποδόσφαιρο αξιώσεων, το Σπαθοβούνι πέρασε με 0-3 από την έδρα του Ασπροκάμπου, μένοντας έτσι στην 3η θέση της βαθμολογίας, με είκοσι βαθμούς. Αντίθετα οι γηπεδούχοι, αν και προσπάθησαν, δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάση, στην αντίπαλη εστία.

Στο 2’ μόλις λεπτό, ο Λέντερης κέρδισε τις κόντρες, ίσως και χρησιμοποιώντας και το χέρι του, βρέθηκε απέναντι από τον Τσιφλίκου, πλάσαρε όμως άουτ, στη μοναδική ευκαιρία των γηπεδούχων.
Από εκεί και πέρα, ήταν ένας «μονόλογος» των φιλοξενούμενων, χωρίς όμως να δημιουργούν κλασσικές φάσεις.
Στο 6’ κεφαλιά του Βορινιώτη, έδιωξε σε κόρνερ ο Μπέζας, για να φτάσουμε στο 36’, όταν οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγουν στην επίθεση, ο Λέντερης πιθανότατα έχασε την μπάλα και με φάουλ από τον Γεώργαρη Π., ο διατητής Τσολάκης άφησε το ματς να εξελιχθεί, με το Νίκο Σαϊσανά με κεφαλιά να πετυχαίνει το 0-1.
Λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 43’ και πάλι ο Νίκος Σαϊσανάς, αυτή τη φορά με όμορφη ατομική ενέργεια, πέτυχε το 0-2, για να τελειώσει ουσιαστικά το ματς.
Στην επανάληψη, δεν υπήρξαν πολλές φάσεις, αλλά το Σπαθοβούνι ήταν πολύ καλύτερο και όποτε ήθελε, έμπαινε στην περιοχή του Μπέζα, αλλά στην τελική προσπάθεια, τα χαλούσαν οι παίκτες του.
Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε με δυνατό αριστερό σουτ ο Ζαφειρόπουλος στο 62’ εκμεταλλευόμενος τα λάθη των αμυντικών του Ασπροκάμπου.
Από τους νικητές κορυφαίος όλων ο Π. Σαϊσανάς, πολύ αποτελεσματικός ο Ν. Σαϊσανάς, ενώ βοήθησαν οι Ζαφειρόπουλος, Λάμμας και Μαγγίνας.
Από την άλλη πλευρά, υπήρξε θέληση από όλους, αλλά μάλλον δεν μπορούσαν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω. Προσπάθησαν περισσότεροι οι Βαρδουνιώτης και Λέντερης.

ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ: Μπέζας, Σπυρίδων, Καρακούσης (87’ Μπελίτσης Γ.), Βαρδουνιώτης, Κωστούρος, Τσιράκος, Μπελίτσης Κ., Ευαγγελόπουλος, Λέντερης, Μπίζιος Γ., Παπαδόπουλος

ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ: Τσιφλίκου, Λάμμας, Καρβούνης, Βορινιώτης (83’ Καλλίθρακας), Σαϊσανάς Π., Χρυσούλας (46’ λ.τρ. Γιαννούλης), Ζαφειρόπουλος, Μαγγίνας, Ουάμο (75’ Γόγολας Ι.), Γεώργαρης Π., Σαϊσανάς Ν.
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply