ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Ξεκίνημα με όνειρα

Την πρώτη του προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, πραγματοποίησε και ο Πέλοπας Κιάτου, με τα νέα αποκτήματα, να δίνουν κανονικά το παρόν και φυσικά ο νέος τεχνικός Σπύρος Αργυρόπουλος, να είναι έτοιμος να ξεκινήσει το μοντάρισμα της ομάδας.


Από τους νέους λοιπόν, έδωσαν το παρόν οι Χόντια Ι. (Ατρόμητος Χιλιομοδίου), Βελέντζας Κ. (Προοδευτική Περιγιαλίου), Βελέντζας Δ. (Ελλάς Βέλου), Πρίφτης, Αναγνωστόπουλος Χ. (Αετός Κρυονερίου), Αλινάνι (Νέοι Στιμάγκας), Πράττος (Θύελλα Κάτω Διμηνιού), Μητσόπουλος, φυσικά και οι παλιοί Βράκας, Μπούκης, Αντωνόπουλος, Πετρόπουλος κ.α., ενώ απουσίαζε ο Λίλιος, που έχει άδεια, ενώ πιθανολογείται ότι δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα και ίσως παραχωρηθεί ακόμα και δανεικός σε κάποια ομάδα, με τον Ισθμιακό να είναι φαβορί αυτή τη στιγμή.

Να τονίσουμε ότι έχουν αποχωρήσει οι Χασανμπέλι,, Μπαλτζής, Ροθώνης και Χουσελάς, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός στη Θύελλα Πετρίου.

Ο Πέλοπας Κιάτου, σίγουρα με βάση το όνομά του, αναμένεται να είναι από τους συλλόγους που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος, αλλά ο Σπύρος Αργυρόπουλος, κρατά χαμηλούς τόνους, λέγοντας πως θέλει πρώτα να δημιουργήσει ένα καλό σύνολο και στη συνέχεια, θα μιλήσει για πρωταθλητισμό.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

1 σχόλια

  1. οικογενεια Κ.Ζακουρα
    15 Αυγούστου 2011 στις 12:11 π.μ.

    "συγχαρητηρια" στους παλαιμαχους του ΠΕΛΟΠΑ ΚΙΑΤΟΥ που διοργανωσαν τιμητικη εκδηλωση για τον ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΚΩΣΤΑ ΖΑΚΟΥΡΑ και ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΑΝ!!!"Συγχαρητηρια" στον υπευθυνο που αντι να παρει ο ιδιος τηλεφωνο η καλυτερα να ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ οπως γινεται σε τετοιες περιπτωσεις ανεθεσε στο ΓΙΩΡΓΟ ΒΟΓΙΑΤΖΗ(;;) να μας ειδοποιησει και αυτος ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!! κυριε ΧΟΥΣΕΛΑ (ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ) ηταν σωστο που ενω αλλα παιδακια επαιρναν την πλακετα των πατερων τους το ορφανο παιδακι,ο γιος του ΚΩΣΤΑ ΖΑΚΟΥΡΑ ελειπε; Νομιζετε οτι τελικα τιμησατε ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΖΑΚΟΥΡΑ ΜΗΝ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟ ΤΟΥ;; Και αφου δεν μας ειδατε εκει γιατι δεν μας ειδοποιουσατε εστω την τελευταια στιγμη;; Η μηπως θεωρησατε οτι δε θα ερχομασταν στη μνημη του πατερα μας;Ποιος σας εδωσε το δικαιωμα να ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ στις πλακετες σας αμφισβητωντας μας;; Ειδικα ο ΚΩΣΤΑΣ πεθανε 32 χρονων αφηνοντας το ΟΡΦΑΝΟ του πισω ενος ετους μολις. Δεν ηταν μεσηλιξ παλαιμαχος, ηταν νεο παιδι!!! Μηπως επρεπε να ειστε πιο προσεκτικος;; Ποιο ηθος περασατε εκεινη την ημερα στα παιδια του κοσμου;
    Με νυχια και με δοντια κρατιομαστε σεβομενοι την τηλεφωνικη "συγγνωμη" σας και θελοντας να πιστεψουμε οτι δεν ειχατε σκοπιμοτητα και δεν καταφευγουμε στις ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ και στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΙΚΥΩΝΑΣ. ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ..ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ..

    ΝΑΙ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΑΝ..ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ..Ο ΘΕΟΣ ΕΠΙΣΗΣ..
    Ο ΓΙΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΖΑΚΟΥΡΑ

Leave a Reply