ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ: Ξαναγίνεται ομάδα…

Εκεί που λίγες μέρες νωρίτερα, κανείς δεν γνώριζε αν τελικά θα καταφέρει να δώσει το παρόν φέτος στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, καθώς οι μέρες περνούσαν και όλα παρέμεναν στάσιμα.

Τελικά ο κ. Ψυχογιός παρέμεινε στη διοίκηση και έτσι δείχνει ότι και φέτος ο σύλλογος θα είναι ανταγωνιστικός.
Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Αρχικά να τονίσουμε, ότι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα, οι Νικολού και Ασλάνογλου, κάτι που είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Ισθμιακό. Κατάφερε να κρατήσει δύο από τους παίκτες που τράβηξαν «κουπί» πέρσι, σε μια πολύ δύσκολη χρονιά και αν παραμείνει και ο Ρουσλάν, θα πρόκειται για το καλύτερο δυνατό σενάριο.

Επίσης συνεχίζουν οι Άγγελος Καποκάκης και Παντελής Καλογράνης και πλέον αναζητούνται ορισμένοι ακόμα ποδοσφαιριστές, για να κάνουν την ομάδα πιο δυνατή.
Στα μεταγραφικά, τελειωμένη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή των Μιχάλη Μιχάλαρου και Δημήτρη Πιπίνη, δύο παικτες, που σίγουρα θα βοηθήσουν.

Μέχρι στιγμής έχουν αποχωρήσει οι Μανώλης Αμπαδιωτάκης (Σαρωνικός Γαλατακίου) και Γιάννης Κούτρας (Πανσολυγειακός), ενώ δύσκολα θα συνεχίσει και ο Γιώργος Δέδες.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply