ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ: Επιστροφή για Γιάννη Κούτρα !!!

Μετά από μια σεζόν μακριά από τον Πανσολυγειακό, ο Γιάννης Κούτρας του Γεωργίου, αποφάσισε να αφήσει τον Ισθμιακό και να επιστρέψει για να βοηθήσει τη μεγάλη του αγάπη, σε μια χρονιά που προμηνύεται πολύ δύσκολη.

Ο πολύπειρος επιθετικός επέστρεψε, έτσι ώστε μαζί με τον έτερο Γιάννη Κούτρα (του Κων/νου), να είναι αυτοί που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στο σύλλογο.

Παίκτης των «πρασίνων» είναι και ο Αποστόλης Κορδαλής, που αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στον Ισθμιακό.
Στα θετικά και το γεγονός ότι ο Γκεζερλής έλυσε ένα επαγγελματικό του πρόβλημα και θα μπορέσει κανονικά να προσφέρει στην ομάδα.
Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Φυταμπάνης, Μάρκελλος (Άλμπατρος Κόρφου), Σιάχρας, Μακρής, Βυζάς, Μάρκελλος Δ. (Σοφικό ’05) και έχει επιστρέψει από το δανεισμό του από τον Κόρφο, ο Δημήτρης Κλέττας.

Έχουν αποχωρήσει οι Λούβρης (Αστέρας Τρίπολης), Καρβούνης (Πανιώνιος), Μαζιώτης (Ατρόμητος Χιλιομοδίου), Μπάρτζης (ελεύθερος), ενώ «κρέμασε» τα παπούτσια του, ο Φίλιππος Στέφας.
Τέλος να τονίσουμε, ότι ξεκίνησε τη Δευτέρα 1 Αυγούστου η προετοιμασία για τον Πανσολυγειακό, με τον Τάκη Ρέμμα, να βλέπει ειδικά τους νεαρούς να δείχνουν πολύ ορεξάτοι και έτοιμοι να προσφέρουν.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply