ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ: «Έκλεισε» Λέκκα !!!

Τελικά φαίνεται πως στην Κλένια φέτος, έχουν βαλθεί να τρελάνουν κόσμο και αυτό γιατί κάνουν το ένα μεταγραφικό «μπαμ», μετά το άλλο.

Τελευταίο απόκτημα, ο Γιάννης Λέκκας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου.
Ο έμπειρος αμυντικός, θα καλύψει το κενό του Κακογιάννη, ο οποίος αποχώρησε πριν λίγες μέρες και έτσι μαζί με τον Μπαλάφα, αναμένεται να συνθέσουν ένα εξαιρετικό δίδυμο.
Έτσι λύθηκε άμεσα το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στα μετόπισθεν και πλέον όλοι στρέφουν την προσοχή τους, στην δουλειά που θα γίνει αυτές τις μέρες, για να μπει δυνατά η Κλένια στις επίσημες υποχρεώσεις της.

Στα θετικά και η παραμονή του Μαρίνου Γεώργαρη, ο οποίος αν και αρχικά θεωρούταν βέβαιο ότι θα αποχωρήσει, επέστρεψε και είναι πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Η προετοιμασία ξεκίνησε την Δευτέρα, με όλους τους ποδοσφαιριστές «ετοιμοπόλεμους». Τα πρώτα λόγια που ειπώθηκαν, ήταν ότι η ομάδα φέτος θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα, καθώς η ενίσχυση είναι τέτοια που το επιτρέπει.
Τέλος οι Δήμας, Σκούπας Π. και Μαντζιώρος, ίσως παραμείνουν στο ρόστερ και δεν δοθούν δανεικοί στο Μαψό, όπως αρχικά είχε κυκλοφορήσει.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

1 σχόλια

  1. siga ton paikti...o lekkas prospathei na arpaksei kana fragko k oi koutoi pane k tou ta skane..katse na paiksei kana pitsiriki re kahmene...

Leave a Reply