ΠΑΟ Λουτράκι: Προπονητής τερματοφυλάκων, ο Χρήστος Μπέκος

Την μεγάλη εμπειρία και αδιαμφισβήτητη κλάση του Χρήστου Μπέκου θέλουν να εκμεταλευτούν στον ΑΟΛ, καθώς ο πρώην τερματοφύλακας του Ατρομήτου Χιλιομοδίου και του Παννεμεατικού, αποφάσισε να δώσει τα «φώτα» του, στους Χ. Παναγιωτόπουλο και Κορδώση, οι οποίοι καλούνται να σηκώσουν φέτος το βάρος κάτω από δοκάρια.


Φυσικά ο 37χρονος πορτιέρο, δεν έχει αποφασίσει αν θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση ακόμα, καθώς δεν είναι λίγες οι ομάδες που επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, μεταξύ αυτών και οι «οράνιε».

Ο ίδιος επιθυμεί να βοηθήσει από το πόστο του βοηθού τερματοφυλάκων, τους νεαρούς και για αυτό αποφάσισε να πει το «ναι» στους ανθρώπους του ΠΑΟΛ.
Άλλωστε η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου είναι γνωστό και πλέον έχοντας και τον Μπέκο να δίνει μεγάλη βοήθεια, σίγουρα οι νέοι πορτιέρο, μπορούν να μάθουν πολλά.

Καλή αρχή να ευχηθούμε εμείς, στο νέο αυτό εγχείρημα στον Χρήστο !!!

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply