ΚΟΡΙΝΘΟΣ: «Πρώτη» με ενθουσιασμό…

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1 Αυγούστου, η πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, για την ομάδα της Κορίνθου, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, παρουσία μάλιστα και 40 περίπου οπαδών του συλλόγου.

Παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα, υπήρχε αρκετός ενθουσιασμός στην πρώτη συγκέντρωση για τη νέα περίοδο.

Το παρόν έδωσαν αρκετοί παίκτες, με το νέο τεχνικό Γιώργο Τόγια και το γυμναστή Γιώργο Καρυώτη, να γνωρίζουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές τους.
Από τα νέα αποκτήματα, βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση, οι Σγούρος (Παννεμεατικός), Μπαλάφας (ΠΑΣ Κλένια), Καρατζάογλου (Κύψελος), Δανιήλ Β. (Ελλάς Βέλου), Βασιλόπουλος Α. (ΠΑΟΛ), οι Γκιώνης, Κρίκας και Τσοχαντάρης που προέρχονται από την Κόρινθο 2006, αλλά και οι Κουτσοδόντης (Ολυμπιακό Λουτρακίου) και Παππάς (Άρης Κορίνθου).

Να αναφέρουμε εδώ ότι και ο Νίκος Μπαλτζής, βρέθηκε στην «πρώτη», αλλά ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, η οποία θα ξεκαθαρίσει αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης, σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η «Μπάρτσα» τη νέα σεζόν.

Όσον αφορά τους … παλιούς, ο Πέτρος Δημητριάδης, δεν προπονήθηκε λόγω ενός προβλήματος στη μέση, σε αντίθεση με τους Δημαράκη, Καρνέση, Σπυρόπουλο, Νικολάου, Ζάρκο, Φραγκάκη, Χουστουλάκη, Παππά Χ., Παπαευθυμίου και Στυλιανίδη που ήταν «ετοιμοπόλεμοι».
Απόντες ήταν οι Φίλης (στρατευμένος), Καφαντάρης, Παππάς Σ., για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Το παρών στην πρεμιέρα έδωσε και εκπρόσωπος του νέου μεγαλομετόχου της ομάδας Πάνου Μπεθάνη.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply