ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ: Πήρε και τον έτερο Μανώλη Αμπαδιωτάκη

Την τριάδα των τερματοφυλάκων συμπλήρωσε ο Σαρωνικός, καθώς αποκτήθηκε και ο Μανώλης Αμπαδιωτάκης από τον Ολυμπιακό Λουτρακίου και έτσι μαζί με τους Οταντζη και Ζήμο, θα δίνουν τις «μάχες» τους για το νούμερο ένα.

Όπως φαίνεται λοιπόν, στο Γαλατάκι, έχουν πάρει πολύ ζεστά την ενίσχυση του συλλόγου και δεν σταματούν πουθενά, ενώ είναι πολύ κοντά και στην ολοκλήρωση μιας ακόμα σπουδαίας μεταγραφής για την οποία απομένουν μόνο τα τυπικά.

Επίσης, αποκτήθηκε ο νεαρός Θανάσης Κωνστανταράκης, που έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου. Ο 22χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, έχει ταλέντο και πρέπει να δείξει όρεξη για να προσφέρει, καθώς διαθέτει ταλέντο.

Με τα χρώματα του Σαρωνικού, θα αγωνίζεται και ο νεαρός Θανάσης Μελέτης, που πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Άρη Αρχαίας Κορίνθου.

Τη Δευτέρα 1 Αυγούστου, έγινε η πρώτη προπόνηση του συλλόγου, με όλους τους ποδοσφαιριστές να δίνουν κανονικά το παρόν, ενώ υπήρχε πολύ όρεξη και πολλά όνειρα για μια καλή πορεία.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply