ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ: Πήρε Μούτσο από Ολυμπιακό Λουτρακίου

Μια σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε ο Εθνικός Ξυλοκέριζας, καθώς απέκτησε τον Γιάννη Μούτσο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Λουτρακίου.

Ο 22χρονος μέσος, μετά από τρία χρόνια παρουσίας του στους «ερυθρόλευκους» αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα του χωριού του και να την βοηθήσει, για μια πορεία ανάλογη της περσινής.

Σίγουρα πρόκειται για εξαιρετική κίνηση για τον Εθνικό, καθώς βάζει στο ρόστερ του, έναν παίκτη που μπορεί να προσφέρει και στον οργανωτικό, αλλά και στον εκτελεστικό τομέα. Να θυμίσουμε ότι κατά το παρελθόν, ο νεαρός έχει αγωνιστεί και στην Ελλάς Βέλου, όταν αυτή βρισκόταν στην Δ’ Εθνική.

Από εκεί και πέρα, η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει τη Δευτέρα 8 Αυγούστου, με τον τεχνικό Γιώργο Οικονόμου, να έχει στη διάθεσή του και το έτερο μεταγραφικό απόκτημα, Δρόσο Γκέλη από τον Άλμπατρο Κόρφου, ενώ ανανέωσε τη συνεργασία με το σύλλογο και ο Μάριο Μπράνκο, κάτι που μόνο θετικό μπορεί να είναι για την Ξυλοκέριζα.

Όπως δείχνουν τα πράγματα λοιπόν, ο Εθνικός, αναμένεται και φέτος να δυσκολέψει πολύ τους αντιπάλους του, ενώ μην αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κάνει πορεία πρωταθλητισμού.

Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply