Ένα εύκολο απόγευμα μετατράπηκε το ντέρμπι με την Ξυλοκέριζα για τον Κύψελο που πήρε άνετη νίκη με 4-0 στο γήπεδο συνοικισμού.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν εμφανώς πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο,παίρνοντας όλο το κέντρο.Η πρώτη καλή ευκαιρία που έγινε και γκολ ήταν για τον Κύψελο που κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και ο Γκιγκέλος με μια όμορφη εκτέλεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να ''κοιμούνται'' και οι ''κίτρινοι'' το εκμεταλεύτηκαν καθώς στο 20' ο Μαρούδας Γ. έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα όταν βρέθηκε σε θέση βολής αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Νικολού.Το γκολ ήρθε όμως δύο λεπτά αργότερα όταν ο Μαρούδας Γ.κέριδσε πέναλντι και εκτέλεσε ο ίδιος για να κάνει το 2-0.Ο Κύψελος συνέχισε να πιέζει σε όλο το γήπεδο χωρίς να αφήνει ελεύθερους χώρους στον Εθνικό που ελάχιστες φορές πέρασε το κέντρο.Έτσι φτάσαμε στο 33' όταν ο εξεραιτικός Μαρούδας Γ. έφυγε τετ α τετ με τον Νικολού και τον νίκησε για το 3-0.Στο 39' 'ηρθε ακόμα μια καλή ευκαιρία από τους γηπεδούχους με τον Νομικό που έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Νικολού μπλόκαρε την μπάλα.Τέσσερα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 41' ο Γκιγκέλος βρέθηκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε εύκολα για το 4-0 το οποίο δεν άλλαξε και ήταν το τελικό σκορ.Ακόμα μια κλή ευκαιρία έχασε ο Γκιγκέλος να βάλει την ομάδα του 5 γκολ μπροστά στο ημίχρονο,αφού στο 43' εξαπέλυσε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από τα δοκάρια.
Μετά από ένα πλούσιο πρώτο μέρος,το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο χαλαρό χωρίς πολλές φάσεις,αλλά με τον Κύψελο να υπερέχει και πάλι την Ξυλοκέριζας.Κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ έγιναν στο τελευταίο 20άλεπτο της αναμέτρησης καθώς στο 70' ο Μαρούδας Γ. έχασε μοναδικλη ευκαιρία να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ αφού το σουτ που έκανε έξω από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Νικολού.Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 72' όταν ο Μούτσος Υ. έκανε ένα όμορφο σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Τσελώνης είπε ''όχι'' με δύσκολη επέμβαση.Ένα λεπτό αργότερα ο Εθνικός έμεινε με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Καρατζαβέλος για εξήβριση.
Τελευταία καλή ευκαιρία ήρθε στις καθηστερήσεις του αγώνα όταν ο Τσώλης έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λιγο άουτ.
Πάντως οι φιλοξενούμενοι δεν παρουσιάστηκαν σε καμία περίπτωση όπως μας έχουν συνηθήσει,ενώ ο Κύψελος άργησε να ξυπνίσει στο πρωτάθλημα αλλά το έκανε και έδειξε ότι σύσκολα σταματάει.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply