Στο γήπεδο της Αρχαίας Κορίνθου ο Σαρωνικός επικράτησε με 0-3 του Ηρακλή Ξυλοκάστρου.Το 0-1 ήρθε στο 15' μετά από κλέψιμο του Αμπαδιωτάκη ο οποίος πάσαρε στον Σοπώτι και εκείνος από κοντά έκανε το 0-1.
Μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει είχε ο Ηρακλής στο 35' όταν ο Καρσιώτης τράνταξε το δοκάρι του Αμπαδιωτάκη Μ.Κ .
Στο 43' η ομάδα του Μάκη Μαργέτη έμεινε με δέκα παίκτες μετά από την αποβολή του Αυγέρη για επικίνδυνο παίξιμο.
Στο δεύτερο μέρος όμως και συγκεκριμένα στο 57' έμεινε και ο Ηρακλής με δέκα παίκτες καθώς ο Πενέσης πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα.Στο 76' ο Αμπαδιωτάκης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έκανε το 0-2 για να έρθει ο Σοπώτι τέσσερα λεπτά αργότερα να γράψει το 0-3 όταν έφυγε τετ α τετ με τον Στρατόπουλο μετά από πάσα ποίημα του Αμπαδιωτάκη και πλάσαρε εύκολα.

Ανακοίνωση Γαλατακι: Το διοικητικό συμβο΄θλιο,οι προπονητές και οι παίκτες αφιερώνουν την νίκη τους στον έφορο και ψυχή της ομάδας Β.Λαζάρου και του εύχονται ταχεία ανάρρωση ώστε να βρεθεί και πάλι κοντά τους.

Ηρακλής:Στρατόπουλος,Κεφάλας(69'Μεμίκο Α.),Χόντια,Νούλας,Δοροβίνης,Πενέσης Θ.,Ταλίβας,Σουλιώτης,(52'Ποτήρης Β.),Καρσιώτης,Πενέσης Α.,Μεμίκο(76' Ποτήρης Π.)

Γαλατακι:Αμπαδιωτάκης,Αναργύρου,Βορινιώτης,Αυγέρης,Κακαβελάκης(80'Σακούλης),Γεώργας(76'Χρυσίνης),Σοπώτι,Μπεκιάι(83' Μπρίτσας),Ζιμπόλας,Μπόρσης,Αμπαδιωτάκης
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply