Σε ένα ήρεμο παιχνίδι που άρχισε χωρίς κανένα πρόβλημα,δυστυχώς έγιναν πράγματα που δεν αρμόζουν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα,με μπουνιές,κλοτσιές,φωτοβολίδες και βία.Έτσι ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν άφησε να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο και διέκοψε το παιχνίδι οριστικά.
Στο αγωνιστικό κομμάτι που δεν είναι και πολύ,η Θύελλα μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και στο 8' άνοιξε το σκορ με τον Ζάκι που πλάσαρε από κοντά.Από εκεί και πέρα το παιχνίδι γινόταν περισσότερο στο κέντρο του γηπέδου,για να φτάσουμε στο 20' που μετά από πολιορκία στην περιοχή της Κορίνθου'06 ο Ζακούρας έκανε το σουτ αλλά ο Στεφάνι είπε ''όχι''.Η επόμενη φάση που ήταν και γκολ έγινε μετά από αρκετή ώρα και συγκεκριμένα στο 38' όταν ο Ζάκι βρέθηκε απέναντι στον Στεφάνι  και πλάσαρε εύκολα για το 2-0.Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Από εκεί και πέρα άρχισαν τα παρατράγουδα όταν φίλαθλος της Θύελλας πέταξε κροτίδα από την μεριά που καθόταν ο κόσμος της Κόρίνθου'06 και άρχισε η φασαρία με τους φιλάθλους του Διμηνιού να κάνουν ''ντου'' στην μεριά των φιλάθλων της Κορίνθου'06,χτυπώντας όποιον έβρισκαν μπροστά τους.Το σκηνικό τελείωσε την ώρα που ήταν να ξεκινήσει το δεύτερο μέρος αλλά ο κ.Μπεκιάρης διέκοψε τον αγώνα.Δύο περιπολικά της αστυνομίας έφτασαν στον χώρο αλλά οι ''ταραξίες'' είχαν φύγει.Δυστυχώς τέτοια γεγονότα που εξελίχτηκαν στο γήπεδο του Λεχαίου υποβαθμίζουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.Το μόνο που μένει είναι να δούμε την τιμωρία της Ένωσης στην Θύελλα αλλά και τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνος.

Κόρινθος'06:Στεφάνι,Σουφρίλας,Παππάς,Μπαμπεδάκης,Κολάνι,Βλάχος,Τσοχαντάρης,Παπαδόπουλος,Αθανασόπουλος,Κούρτογλου,Στελέτος

Θύελλα:Φράτζης,Κουτσοπιάς,Καρνιακ,Μούκα,Μυργιώτης,Δουβής,Ζάκι,Νάκος,Δεσποτέλης,Ζακούρας,Νάκης
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply