Σε ένα δυνατό παιχνίδι με κυρίαρχο την Κόρινθο 06 στο γήπεδο του Συνοικισμού,οι γηπεδούχοι πήραν εύκολη νίκη με 3-0 απέναντι στον ΠΑΟΛ.
Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο ξεκίνημα για την Κόρινθο'06 και συγκεκριμένα στο 10' όταν η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στην αγκαλιά του Νικολόπουλου από κοντινό σουτ του Σουφρίλα.Στην συνέχεια οι μάχες γίνονταν στο κέντρο του γηπέδου χωρίς να δημιουργούνται σημαντικές φάσεις.Στο 25' ήρθε η δεύτερη καλή ευκαιρία από τον Στελέτο που έφυγε τετ α τετ με τον Νικολόπουλο και τον τελευταίο να τελειώνει την φάση.
Κάπως έτσι ολκληρώθηκε το πρώτο μέρος με δυνατές μονομαχίες αλλά λιγοστές φάσεις και την Κόρινθο 06 να υπερέχει.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48' ο Λέντιο δοκίμασε σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Νικολόπουλου που είχε αρκετή δουλειά.
Στο 65ο λεπτό η Κόρινθος'06 κέρδισε πέναλντι και εκτελεστής ανέλαβε ο Κούρτογλου που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.Στη συνέχεια δεν έγινε κάποια σημαντική ευκαιρία,εκτός από το ότι οι γηπεδούχοι είχαν πάρει το κέντρο και έβγαζαν συνεχώς επιθέσεις.Στο 81' ήρθε ο Κούρτογλου να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε 2-0 με όμορφο συρτό σουτ έξω από την περιοχή,ενώ 5 λεπτά αργότερα ο Αναγνωστόπουλος έγραψε το 3-0 με πλασέ από κοντά.
Από την Κόρινθο'06 ξεχώρισαν οι Παππάς,Κολάνι,Κούρτογλου ενώ αρκετά καλά έπαιξαν  οι Μπαμπεδάκης και Νικολόπουλος
Από τον ΑΟΛ ξεχώρισαν οι Βουτσινάς,Τσίρτσης

Κόρινθος:Βύρλας,Παππάς,Δρόσος,Μπαμπεδάκης,Κολάνι,Λάσκας,Νικολόπουλος,Σοφός,Στελέτος,Λόντρας,Σουφρίλας,
Αλλαγές:Νικολόπουλος-Κούρτογλου,Λόντρας-Παπαδόπουλος,Στελέτος-Αναγνωστόπουλος

ΠΑΟΛ:Νικολόπουλος,Σπέσι,Τσίρτσης,Τοπιντζής,Σπηλιώτης,Σιώκος,Μαγδαλίδης,Βουτσινάς,Γκεζερλής,Παντουβάκης,Κοντός
Αλλαγές:Σιώκος-Χίλιας,Κοντός-Κωτσάκος,Μαγδαλίδης-Μεριανός
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply