Αναμενόμενο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Σολωμού ανάμεσα στον Σολωμό και τον ΠΑΟΛ.Οι φιλοξενούμενοι πήραν την νίκη με 1-3 και άφησαν τους γηπεδούχους με το ένα πόδι στην Β' Κατηγορία.

Από το ξεκίνημα η ομάδα του ΠΑΟΛ μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πήρε πρωτοβουλίες.Στο 5' ο Αντωνίου έκανε έναν εξαιρετικό συνδυασμό με τον Τσατσόπουλο αλλά ο Γεώργαρης Β. απομάκρυνε την μπάλα.Λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι  απείλησαν με ωραίο σουτ του Τσουμάνη έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο επάνω από το οριζόντιο δοκάρι.Οι ''πορτοκαλί'' συνέχισαν να πρεσάρουν σε όλο το γήπεδο,απειλώντας σε κάθε φάση τον Σολωμό.Στο 38' ο Αποστολάκης βρέθηκε σε θέση βολής και το δυνατό του σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Στέφη.Στο 44' ήρθε η πρώτη ευκαιρία από τους γηπεδούχους με τον Καραχάλιο να πιάνει ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπέκου αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Παναγιωτόπουλου.
Στο δεύτερο μέρος ο Πέλοπας ανέβασε στροφές και άρχισε να απειλεί,όταν του δινόταν η ευκαιρία.Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όμως κόπηκαν αρκετά χαμόγελα καθώς ο διαιτητής της αναμέτρης κ.Χονδρόπουλος έδειξε λανθασμένα δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Βενετσάνο,αφήνοντας τον Σολωμό με 10 παίκτες για το υπόλοιπο.
Έτσι 3 λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 58' ο Αποστολάκης μπήκε στην περιοχή και ''έσπασε'' στον Χρυσαφίδη αλλά εκείνος δεν κατάφερε να πλασάρει καλά.Στο 63' σαν να μην έφταναν όλα αυτά για τον Σολωμό έγινε ένα λάθος στην περιοχή και ο Στέφης έκανε λανθασμένη έξοδο με αποτέλεσμα ο Αποστολάκης να γράψει το 0-1 σε κενή εστία.
Η απάντηση από τους γηπεδούχους όμως ήρθε σύντομα και συγκεκριμένα στο 66',καθώς ο Γεώργαρης Γ. έφυγε τετ α τετ με τον Στέφη  και τον ''κρέμασε'' με όμορφο τρόπο για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.Η χαρά κράτησε μόλις 1 λεπτό όμως καθώς στο 67' ο Καλάς από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε και έβαλε τον ΠΑΟΛ ξανά μπροστά στο σκορ για να έρθει ο Χρυσαφίδης να κάνει τα τέρματα 3 μετά από εκπληκτική εκτέλεση φάουλ  η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και από εκεί στα δίχτυα του Στέφη.
Στο 87' έγινε η τελευταία φάση του παιχνιδιού με τον Δημάκη να δοκιμάζει ένα σουτ έξω από την περιοχή και τον Στέφη να διώχνει με θεαματική εκτίναξη.
Από τον Σολωμό ξεχώρισαν οι Γεώργαρης Γ.,Καραχάλιος. Από τον ΠΑΟΛ οι Χρυσαφίδης,Αποστολάκης,Τσουμάνης ενώ πολύ καλά έπαιξαν και οι Τσατσόπουλος,Ανδρεατίδης,Αντωνίου

**50 περίπου φίλαθλοι,μέτρια διαιτησία καθώς έγιναν αρκετά λάθη

Σολωμός:Στέφης(8),Γκότσης(6,)Βενετσάνος(7),Φαρμάκης(6),Μελέτης(6),Μπέκος(7),Καραχάλιος(7)Γεροβασίλης(5),Γεώργαρης Γ.(8),Μπέκος(6),Γεώργαρης Β(7).

ΠΑΟΛ:Παναγιωτόπουλος(7),Ανδρεατίδης(8),Αντωνίου(7),Αποστολάκης(8),Πανταζής(6),Γιαννακούλης(7),Κρίκας(7),Τσουμάνης(8),Καλλάς(7),Τσατσόπουλος(7),Χρυσαφίδης(8)
Αλλαγές:Τσουμάνης-Μίχας(60'),Τσατσόπουλος-Δημάκης(84')

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply