Να γιατί είναι μεγάλος τερματοφύλακας ο Κάρολ!Γράφει ο Αντώνης Σουκαράς

Ο Ολυμπιακός έκανε εχθές αυτό που έπρεπε.Πάτησε την Ρούμπιν με τον Ράφικ Τζιμπούρ  και έφυγε για τους <<16>>.Αλλά αυτό το είδαμε όλοι δεν χρειάζεται να πω περισσότερα εγώ.


Απλά θα πω λίγα πραγματάκια για αυτόν τον μεγάλο τερματοφύλακα που λέγεται Ρόι Κάρολ.
Μόλις έγινε η μεταγραφή του από τον ΟΦΗ στον Ολυμπιακό,πολλοί και μέσα σε αυτούς και εγώ αναρωτηθήκαμε γιατί έγινε αυτή η κίνηση από την στιγμή που ο Μέγιερι έδειχνε πολύ καλά στοιχεία.

Η απόδειξη ήρθε από το παιχνίδι της Ρωσίας που έκανε την μεγάλη απόκρουση χαρίζοντας την νίκη στους ερυθρόλευκους μέχρι και εχθές που από την αρχή μέχρι και το τέλος,παρόλο που έμεινε με μισό πόδι απέδειξε γιατί είχε αγωνιστεί στην Μάντσεστερ και γιατί η διοίκηση έπραξε σωστά στην απόκτησή του.

Μπορεί πλέον να είναι στα 34 χρόνια του αλλά κατάφερε μέσα σε δύο επίσημα παιχνίδια να κερδίσει τον προπονητή του αλλά πάνω από όλα τον κόσμο του Ολυμπιακού που στο χθεσινό παιχνίδι φώναζε συνεχώς ''Ρόι Κάρολ οε οε οε οε οε οε''.

Γι' αυτό λέω πως είναι μεγάλης κλάσης τερματοφύλακας.Έσωσε σε πολλές φάσεις τον Ολυμπιακό,μέχρι και τετ α τετ έβγαλε.Νομίζω πως πλέον δεν υπάρχουν αμφιβολίες για την εμπειρία και τις δυνατότητες αυτού του τερματοφύλακα.

Κλείνοντας θέλω να πω ότι σίγουρα θα μείνει εκτός 2-3 εβδομάδες και αυτό ίσως αποτελέσει μια κακή απώλεια για τους ερυθρόλευκους.Όπως και να έχει όμως με τις επεμβάσεις του,έβαλε και αυτός το χεράκι του για την μεγάλη πρόκριση.Αλλά πάνω από όλα πρέπει να σκεφτούμε ότι παρά τον τραυματισμό του και τον πόνο,πήρε δύναμη και έβγαλε ακόμα ένα τέταρτο γιατί όπως δήλωσε στο τέλος του το ζητούσε ο κόσμος από την κερκίδα!
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply