Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Σαρωνικός Γαλατακίου απέναντι στον Πέλοπα Κιάτου με 1-0 στο γήπεδο της Ξυλοκέριζας, για την 22η αγωνιστική της Α'Κατηγορίας, με τους «ερυθρόλευκους» να μένουν πλέον στη 2η θέση της βαθμολογίας και η συνέχεια προμηνύεται δύσκολη.                                                                                                         Από το παιχνίδι δεν έλειψε η ένταση κυρίως από την μεριά των φιλοξενούμενων, που αποδοκίμαζαν τον διαιτητή Δασκαλόπουλο, ιδιαίτερα μετά τις δύο κόκκινες που υπέδειξε, εις βάρος τους.                                                                                                  Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι αρχικά δεν βρήκαν ανοιχτούς διαδρόμους για να δημιουργήσουν ευκαιρίες καθώς η άμυνα του Πελοπα δούλευε ''ρολόι'', ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι, είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, έβρισκαν τρόπους να μπουν στην καρδιά της άμυνας του Γαλατακίου.
Η πρώτη καλή φάση, ήταν για τους «ερυθρόλευκους», αλλά το φάουλ του Μιχαλόπουλου στο 12’ έφυγε λίγο άουτ. Η απάντηση των γηπεδούχων, ήταν ένα καλό σουτ του Χρυσίνη λίγο αργότερα, το οποίο πέρασε έξω από τα δοκάρια του Μητσόπουλου.
Το γκολ που έκρινε όπως φάνηκε την αναμέτρηση, σημειώθηκε στο 32’, όταν ο Ροθώνης εκτέλεσε κόρνερ και με κεφαλιά ο Αμπαδιωτάκης Μ.Γ, με κεφαλιά σημείωσε το 1-0, φτάνοντας και τα 16 γκολ στο πρωτάθλημα.
Στο 37', ο Πέλοπας έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά το δυνατό σουτ του Αναγνωστόπουλου, απομάκρυνε ο Αμπαδιωτάκης Μ.Κ.
Στην επανάληψη, η αναμέτρηση ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή και το μόνο που έλειψε τελικά, ήταν κάποιο γκολ.
Mε το ξεκίνημα ο Αμπαδιωτάκης Μ.Γ., «ανακάτεψε» την άμυνα των φιλοξενούμενων, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο άουτ, όπως και αυτό του Χρυσίνη (48’).
Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μπούκης Μ.Κ., λίγο μετά την είσοδό του στο ματς, λίγο έλειψε να σκοράρει, αλλά έδιωξαν πάνω στη γραμμή την προσπάθειά του, οι αμυντικοί του Σαρωνικού.
Στο 58' ο Μπούκης πήρε την θέση του Αναγνωστόπουλου και δύο λεπτά αργότερα παραλίγο να κάνει μεγάλη ζημιά, με το σουτ του να σταματάει επάνω στην γραμμή από την άμυνα του Σαρωνικού.
Και φτάσαμε στο 65’, όπου έγινε η φάση που ίσως και να έκρινε την αναμέτρηση. Ο διαιτητής Δασκαλόπουλος απέβαλε τον Κώστα Βελέντζα με 2η κίτρινη κάρτα, λόγω διαμαρτυρίας, ενώ έδειξε την απευθείας κόκκινη στον Μητσόπουλο, για εξύβριση.
Θέση κάτω από τα δοκάρια, πήρε ο Αλογογιάννης, ο οποίος είπε «όχι» στο σουτ του Σοπότι (73’).
Στο 84' ήρθε η σειρά της ομάδας του Σπύρου Αργυρόπουλου να απειλήσει την εστία του Αμπαδιωτάκη Μ.Κ. και πάλι με τον Μπούκη Μ.Κ., ο οποίος εκτέλεσε όμορφο φάουλ, αλλά ο τερματοφύλακας του Σαρωνικού, επιβεβαίωσε την καλή του μέρα.
Η τελευταία φάση ανήκε στον Σαρωνικό με τον Αμπαδιωτάκη Μ.Γ.να ξεκινάει από το κέντρο και αφού πέρασε, όποιον βρήκε μπροστά του, βρέθηκε τετ α τετ με τον Αλογογιάννη, χωρίς όμως να μπορέσει να τον νικήσει
Τα τελευταία λεπτά, είχαν πολύ ένταση και πολλές διαμαρτυρίες από τους φιλάθλους των φιλοξενούμενων, για τις αποφάσεις του Γιώργου Δασκαλόπουλου.

Αντώνης Σουκαράς

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply