Αγκαλιά με την άνοδο η Κόρινθος

Η Κόρινθος πήρε μια πολύ σημαντική νίκη στην Μάνδρα απέναντι στον τοπικό Μανδραικό, που μάλλον καθάρισε και την υπόθεση άνοδο.


Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας με ψυχή και πάθος κατάφεραν να νικήσουν 1-2 και να αφήσουν 9 βαθμούς πίσω τον Μανδραικό και 7 την Χαλκίδα.

Η Κόρινθος απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και έδειξε για ακόμα μια φορά ότι αξίζει την άνοδο.To παιχνίδι είχε αρκετή ένταση τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στην κερκίδα.Αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και 2 κόκκινες κάρτες μία για τον καθένα , ήταν ο απολογισμός.(Λαμπρογεώργος,Κωνσταντινίδης)

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα η Κόρινθος έγραψε το 1-0 στο 15ο λεπτό με τον Σειτάι να εκτελεί το φάουλ και τον Λαμπρογεώργο να πλασάρει σε κενή εστία.Στην συνέχεια ο Μανδραικός πίεσε και στο 26' είχε δοκάρι,ενώ στο 39' έγινε το 1-1 με σουτ από κοντά από τον Αλημπά.
Στο δεύτερο μέρος τώρα η ομάδα του Γιάννη Καντά μπήκε πιο δυνατά και στο 47' ο Σειτάι με πολύ όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσουκαλά.
Από εκεί και πέρα έπεσε λίγο η Κόρινθος με τους γηπεδούχους να πιέζουν χωρίς όμως να προκαλέσουν σημαντική ζημιά.

Πολύ καλό παιχνίδι έκανε ο Σειτάι ενώ αδύναμος κρίκος ήταν ο Λουμπαρδέας.

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Τσουκαλάς, Παπουτσής, Γεωργιάδης Κ., Παπαπαναγιώτου, Χέλλης, Κοκλιώτης, Μεϊμαρίδης (65' Κωνσταντινίδης), Τουρνάς, Αργυρίου, Αλημπάς, Ραπτόπουλος

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σουμουλίδης, Παπακωνσταντίνου, Τσούκης, Παπαευθυμίου, Βανγκέλι (93' Ζάρκος), Σπυρόπουλος, Σεϊτάι, Λουμπαρδέας, Σαγανάς (74' Μπαλτζής), Δημητριάδης (56' Σιώκος), Λαμπρογεώργος

 Αναλυτικό ρεπορτάζ στην νέα αθλητική εφημερίδα της Κορινθίας ''Κερκίδα των σπορ'' την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply