Πάτησε τον Πέλοπα ο Σαρωνικός

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Σαρωνικός Γαλατακίου στην Ξυλοκέριζα απέναντι στον Πέλοπα Κιάτου για την 20η αγωνιστική της Α'Κατηγορίας.


Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να παίξουν καλή άμυνα καθώς οι ''ερυθρόλευκοι'' πίεζαν συνεχώς.
Ο Σαρωνικός όμως έκανε γρήγορες και καλές αντεπιθέσεις κυρίως με τον Αμπαδιωτάκη και τον Ροθώνη.Έτσι στο 32' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ροθώνη ο Αμπαδιωτάκης δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0 (που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα) από το ύψος του πέναλντι με κεφαλιά.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολύ ρυθμό και φάσεις σε αντίθεση με το δεύτερο μέρος που ήταν γεμάτο φάσεις,ένταση και θέαμα.

Στην επανάληψη η ομάδα του Μάκη Μαργέτη πίεσε περισσότερο έχασε μοναδικές ευκαιρίες κυρίως με τον Αμπαδιωτάκη που έκανε ότι ήθελε την αντίπαλη άμυνα.
Στο 68ο λεπτό ο Γιώργος Δασκαλόπουλος έβγαλε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Βελέντζα για διαμαρτυρία προς τον επόπτη και στην συνέχεια απευθείας κόκκινη στον τερματοφύλακα Μητσόπουλο που τον αποκάλεσε ''Μ.....κα''.
Έτσι ο Πέλοπας έμεινε με 9 παίκτες για το 20' λεπτά περίπου.Οι γηπεδούχοι πήραν μια σημαντική νίκη και άφησαν τον Πέλοπα στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας,πίσω από την πρωτοπόρο Κλένια.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην νέα αθλητική εφημερίδα της Κορινθίας ''Κερκίδα των σπορ'' την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply