Στον σημερινό αγώνα προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή και οργανωμένη ομάδα όπως είναι ο ΠΕΛΟΠΑΣ.Σε θέμα τακτικής πήγαμε καλά,δεν ήμασταν όμως αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια , οπως και στον αγώνα με το ΔΕΡΒΕΝΙ.Ειδικά μετά το 70' που παίζαμε με πλεονέκτημα 11 παικτών και δεν τελειώσαμε το ματς.Ο ΠΕΛΟΠΑΣ έδειξε ότι είναι μια καλή ομάδα και δίκαια διεκδικεί το πρωτάθλημα.
 με το χθεσινό αποτέλεσμα αποδείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα,έχουμε κερδίσει τους 3 από τους 4 πρωτοπόρους και στόχος μας είναι να το αποδεικνύουμε σε κάθε αγώνα.

 Για την διαιτησία
 πιστεύω ότι δεν υπάρχουν αμφισβητούμενες φάσεις,οι αποβολές είναι σωστές.


 Ότι δήλωσε για τον Αμπαδιωτάκη
 Ο ΜΑΝΩΛΗΣ αυτή τη στιγμή είναι από τους πιο ταλαντούχους παίχτες στο νομό,πιστεύω τελειώνοντας και με το σχολειό(πανελλήνιες) θα παίξει σε πιο υψηλό επίπεδο.ο χαρακτήρας του και τα ποδοσφαιρικά προσόντα που έχει τον βοηθάνε ώστε φέτος να διακρίνεται αν και λόγω των σχολικών του υποχρεώσεων δεν προπονείται όσο θα έπρεπε
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply