Με τέτοιον Κάρολ(ο), δε φοβάσαι τίποτα… Γράφει ο Δημήτρης Μανωλάκης

Πολλοί ήταν αυτοί που παραξενεύτηκαν με την επιλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη, να προχωρήσει στην απόκτηση του Ρόι Κάρολ από τον ΟΦΗ, βλέποντας ότι με τον Κοστάντσο, δεν έβλεπε προκοπή. Άλλοι προβληματίστηκαν με την ηλικία του, άλλη με το γεγονός ότι το καλοκαίρι δεν μπορούσε να βρει ομάδα στην Αγγλία, αλλά ουδείς έβλεπε την απίστευτη σεζόν που πραγματοποιούσε ο 34χρονος Βορειοιρλανδός στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, με τους Κρητικούς.

Τελικά αποκτήθηκε και χρειάστηκε να μπει να αγωνιστεί στο πρώτο ματς με την Ρούμπιν, όταν ο Μέγιερι αποβλήθηκε. Απέκρουσε το πέναλτι του Νάτκο και μπήκε αμέσως στις καρδιές των «ερυθρόλευκων» οπαδών.
Μετά όμως και την ασύλληπτη εμφάνισή του, στον επαναληπτικό με τους Ρώσους, αγωνιζόμενος μάλιστα και τραυματίας από το 70’, σίγουρα ο Κάρολ, αποτελεί πλέον κομμάτι του Ολυμπιακού.
Ο έμπειρος πορτιέρο, «κατέβασε» κυριολεκτικά ρολά, καθώς ακόμα και με ένα πόδι, οι παίκτες της Ρούμπιν δεν μπορούσαν με τίποτα να τον νικήσουν.
Η ιαχή «Ρόι Κάρολ οε οε οε», δονούσε το Καραϊσκάκη και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, έπαιρνε δύναμη και ολοκλήρωσε το 90λεπτο.
Πλέον θα μείνει σίγουρα 2-3 εβδομάδες εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, αλλά χωρίς τη δική του παρουσία την Πέμπτη, οι «ερυθρόλευκοι», κανείς δεν ξέρει αν τελικά θα είχαν πάρει την πρόκριση για τους «16» του Europa League, όπου και θα βρουν μπροστά τους τη λάτιν Μέταλιστ.
Φυσικά μεγάλο ρόλο έπαιξα και η καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού, στο πρώτο ημίχρονο, όπου ήρθε και το τέρμα του Τζεμπούρ, αλλά και αρκετές ευκαιρίες, όπου θα μπορούσαν να έχουν τελειώσει το ματς.
Εκτός από τον Κάρολ, τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ από κοντά ήταν και ο Μέλμπεργκ.
Σπουδαίος ο Ορμπάιθ, ενώ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, πάρα πολύ καλός ήταν και ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Μετά από πολύ καιρό, ο Βασίλης Τοροσίδης, έδωσε πάρα πολλές λύσεις και αγωνίστηκε με πάθος, ενώ έτρεξε πολύ για άλλο ένα ματς ο Μανιάτης.
Από εκεί και πέρα, ένα από τα χειρότερά του ματς με την «ερυθρόλευκη» φανέλα πραγματοποίησε ο Μιραλάς, ο οποίος καλό είναι να μην βάζει τον εαυτό του, πάνω από την ομάδα, ενώ εκτός αγώνα βρέθηκε ο Φουστέρ. Ο Ισπανός, σίγουρα είναι πανέξυπνος και βρίσκεται μέσα σε όλες τις κομπίνες στα στημένα, αλλά πραγματικά, φαίνεται σαν να μην υπάρχει μέσα στο γήπεδο.
Ίσως θα έπρεπε να μπει νωρίτερα ο Μακούν, ο οποίος έδωσε πολύ φρεσκάδα, στο χώρο του κέντρου, από τη στιγμή που μπήκε.
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply