Προσοχή στις αποδόσεις-παγίδες!

Καλημέρα σας!Εχθές και προχθές δεν έγραψα κάτι γιατί δεν έβλεπα πολλά πράγματα και καλά έκανα με τα αποτελέσματα.Για παράδειγμα την Τρίτη πήγα με την Νάπολι,την Μίντλεσμπρο,την Μπέρμπιγχαμ,την Κρου και την Ρόδεραμ.Δεν μου βγήκε το διπλό της τελευταίας και έτσι δεν έκανα τίποτα.


Εντάξει συνεχίζουμε όμως.Σήμερα το πρόγραμμα έχει Europa League και θέλει μεγάλη προσοχή στις αποδόσεις ''παγίδες''.

Πάω γρήγορα γρήγορα στα σημερινά!Μελετώντας είδα αρκετά σημεία.Λίγα όμως κράτησα.Αρχικά κοιτάζω το πρώτο παιχνίδι Αθλέτικ Μπιλμπάο-Λοκομοτίβ Μόσχας.Στο πρώτο είδαμε την έκπληξη των Ρώσων που γύρισαν το παιχνίδι.Πιστεύω το ματς θα πάει στο over.Δεν ακολουθώ κάποιο σημείο καθώς δεν ασχολούμε με τέτοιες αποδόσεις που δίνει ο άσος.
Το επόμενο παιχνίδι που θα ασχοληθώ  είναι το Ολυμπιακός-Ρούμπιν Καζάν.Εδώ βλέπω νίκη του Ολυμπιακού.Η Ρούμπιν δεν είναι καλή εκτός και επίσης προέρχεται από την ήττα στο παγωμένο Καζάν.Επίσης θα παίξει μπροστά στο πολύ θερμό κοινό των ερυθρολεύκω.Πιστεύω πως όλα αυτά θα συμβάλουν και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το παιχνίδι ο Ολυμπιακός.
Ατλέτικο Μαδρίτης-Λάτσιο η επόμενη επιλογή μου.Εδώ έχουμε μια Λάτσιο που έχει πολύ κακή άμυνα και μια Ατλέτικο που θα πάει απλά για να πάρει και τυπικά την πρόκριση.Οπότε πιστεύω πως θα έχουμε γκολ για να γίνει το over.
Μετά από πολύ σκέψη θα ασχοληθώ και με τον ΠΑΟΚ απέναντι στην Ουντινέζε.Με απουσίες θα παρουσιαστεί η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι ενώ και οι Ιταλοί έχουν την πολύ μεγάλη απουσία του Ντι Νατάλε που τους στέρησε και την νίκη στο Ούνινε κατά κάποιο τρόπο.Πρώτη μου επιλογή θα είναι το 2-3 goal και δεύτερη επιλογή μου θα είναι το διπλό της Ουντινέζε σε αποδόσεις άουτσάιντερ 2,50 στον ΟΠΑΠ.
Eίπα για τελευταία μου επιλογή να βάλω το Ντέρμπι-Λέστερ στον άσο,αλλά τελικά το άφησα στην άκρη και ασχολήθηκα με το Κλαμπ Μπριζ-Αννόβερο.Εδώ κατέληξα στο προβάδισμα των Γερμανών για την πρόκριση μετά την νίκη στην Γερμανία.Έστω και με ρίσκο θα πάω στο διπλό(σε τιμές αουτσάιντερ 2,50).Για όσους δεν ρισκάρουν υπάρχει και η κάλυψη του Χ.Ως εναλλακτική θα βάλω το 2-3 γκολ.


ΤΡΙΑΔΑ
Κλαμπ Μπριζ-Αννόβερο 2
ΠΑΟΚ-Ουντινέζε 2
Ολυμπιακός-Ρούμπιν Καζάν 1


ΤΕΤΡΑΔΑ
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Λοκομοτίβ Μόσχας (over)
Σπόρτινγκ Λισ.-Λέγκια Βαρσοβίας (over)
Aτλέτικο Μαδρίτης-Λάτσιο (over)
Κλαμπ Μπριζ-Αννόβερο (2-3 γκολ)

Αυτά για σήμερα!Έβγαλα μία τριάδα με σημεία και μία τετράδα με 3 over και 1 (2-3 γκολ).Εμείς τα λέμε αύριο από εδώ με το νέο κουπόνι τετραήμερου!
Καλή επιτυχία!
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply