fgtshrth


Στο 1-1 έμειναν Κόρινθος 2006 και Αετός Κρυονερίου στο γήπεδο του Συνοικισμού, για την 18η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β' Κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που στο μεγαλύτερο μέρος επέβαλαν τον ρυθμό τους σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με πολλές φάσεις εκατέρωθεν. Μετά από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, η ομάδα του Νίκου Πήλιουρα θα πρέπει να παλέψει αρκετά για να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ το Κρυονέρι απομακρύνθηκε από τις  θέσεις που οδηγούν στην άνοδο.
Η Κόρινθος '06 μπήκε στο παιχνίδι με πάθος, δίχως να κλειστεί στην άμυνα και απείλησε την εστία του Πανάγου. Στο 9' ο Αθανασόπουλος έφυγε από κανονική θέση, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, εξουδετέρωσε τον κίνδυνο.
Πάντως ο Αετός ήταν αυτός που έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 31', αλλά ο Ζάρκος με γυριστό σουτ, έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το γήπεδο έγειρε προς την μεριά του Κρυονερίου, καθώς η Κόρινθος'06 μπήκε πιο δυνατά και πίεσε για το γκολ.
Έτσι στο 57' ο Κούρτογλου έκανε ένα αριστουργηματικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και η μπάλα αφού τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα, για το 1-0, με τους παίκτες της ομάδας να αφιερώνουν το γκολ στο Νίκο Πήλιουρα που ήταν τιμωρημένος και βρισκόταν εκτός γηπέδου.
Ο σκόρερ, λίγα λεπτά αργότερα (61’), εκτέλεσε φάουλ, αναγκάζοντας τον Πανάγου, να απομακρύνει με γροθιές.
Η ισοφάριση όμως ήρθε στο 75’, μετά από λάθος συνεννόηση των αμυντικών και του Στεφάνι, με τον πολύπειρο Ζάρκο να το εκμεταλλεύεται, κάνοντας το 1-1.
Πάντως και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν στο τέλος να «κλέψουν» το «τρίποντο», καθώς οι μεν γηπεδούχοι είχαν πολύ καλή ευκαιρία με τον Νικολάου (89’), αλλά και ο Αετός απείλησε με τον κορυφαίο του παίκτη, τον Ζάρκο να «σημαδεύει» στις καθυστερήσεις το οριζόντιο δοκάρι του Στεφάνι.
Από την Κόρινθο πολύ καλό παιχνίδι έκαναν οι Κούρτογλου και Κολάνι, ενώ από το Κρυονέρι ξεχώρισε ο Ζάρκος.

Κόρινθος'06:Στεφάνι, Παππάς, Αχτσόγλου, Βλάχος, Οικονόμου, Ζούλα, Λόντρας, Κολλάνι, Αθανασόπουλος (68’ Νικολάου),Κούρτογλου (70’ Μπαμπεδάκης), Στελέτος (60’ Τσοχαντάρης)

Αετός Κρυονερίου:Πανάγου, Πάσκας, Ψυχογιός, Τζιτζίκος, Πανάγου Ν., Αναγνωστόπουλος, Κόλλιας, Στρίγκας, Ζάρκος, Παλιωτίτης, Φίλης


Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply