ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ 3-1

Πολύ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-1 η Πρόοδος Αγίου Βασιλέιου επιβλήθηκε του ΠΑΟ Κουταλά, αν και όπως είπαμε η εμφάνιση δεν ήταν και η ιδανικότερη.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και μάλιστα είχαν δύο πολύ μεγάλες στιγμές, όταν τα σουτ των Βατουσιάδη (2’) και Τσίρτση (19’), τράνταξαν το οριζόντιο δοκάρι του Τσέλα.
Από την άλλη πλευρά, η Πρόοδος είχε μια καλή στιγμή με τον Σταυράκη (20’), αλλά κατάφερε να ανοίξει το σκορ με σουτ του Δράκου (23’), μετά από ασίστ του Κουτσούκου Σ.
Η ομάδα του Κουταλά όμως δεν τα παράτησε και μάλιστα έφερε το ματς στα ίσια στο 28’, μετά από δυνατό σουτ του Γεώργαρη έξω από την περιοχή.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν καλές φάσεις με τον Σταυράκη (33’ και 39’), αλλά ο Μανανάς, είπε «όχι».
Με την έναρξη της επανάληψης όμως, μάλλον οι παίκτες της Προόδου, κατάλαβαν, πως αν δεν αποδώσουν όπως πρέπει, δεν κερδίζουν και έτσι στο 49’ ο κορυφαίος του ματς, Γκούμας, μετά από ασίστ του Μαχαίρα, σημείωσε το 2-1, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ήταν ο δημιουργός του 3-1, όπου πέτυχε με «κεραυνό» μέσα από την περιοχή, ο Ρεκλείτης.
Από εκεί και πέρα, η ποιότητα του αγώνα έπεσε, αν και οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές με τους Δράκο (57’) και Γκούμα (71’), αλλά και πάλι ο Μανανάς, αποσόβησε τον κίνδυνο.
Η τελευταία καλή φάση για τον Άγιο Βασίλειο, ήταν στο 81’, όταν οι Γκούμας και Μαχαίρας «έκρυψαν» την μπάλα, ο τελευταίος έκανε τη σέντρα, αλλά το σουτ του Ταγαρά, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τους Δεδούση (85) και Δημητράτο (89’), αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν άλλο τέρμα, το οποίο και δικαιούνταν.
Κορυφαίος ο Γκούμας για την Πρόοδο και πολύ καλοί οι Μαχαίρας, Δράκος, ενώ από το σύλλογο του Κουταλά, ξεχώρισαν οι Μανανάς και Δεδούσης.

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Τσέλα, Μαχαίρας, Δαλαμαρίνης (59’ Κουτσούκος Π.), Παπανδρέου, Κλάρος Κ., Γκουέβερ, Ρεκλείτης, Δράκος (72’ Παρασκευόπουλος), Σταυράκης, Κουτσούκος Σ. (76’ Ταγαράς), Γκούμας

ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ: Μανανάς, Κεχρολόγος (79’ Κατσιμπούλας), Βατουσιάδης, Κανάκης, Νίκα, Γεώργαρης, Τσίρτσης, Κακογιάννης, Δεδούσης, Πανανουδάκης, Δημητράτος
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply