Ανίκητος στην έδρα του ο Παμβό

Ο Παμβό κράτησε για ακόμα μια φορά το γήπεδο του απόρθητο,νικώντας 3-0 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.


Η πολύ γερή έδρα της ομάδας του Βραχατίου φάνηκε για ακόμα μια φορά.Ο Παμβοχαικός μετράει 8 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο γήπεδο του,αφού καθάρισε και τον Εθνικό Αλ.Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Νίκου Ζαλμά πήγε στην τρίτη θέση φτάνοντας τον Φοίνικα,τον οποίο θα υποδεχθεί σε 2 αγωνιστικές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παμβό ήταν φανερά καλύτερος από τον αντίπαλό του φτάνοντας εύκολα στην επικράτηση με 3-0.Κορυφαίοι του Παμβό ήταν ο Ντουσάρμ με 19 πόντους(πρώτος σκόρερ) και ο Ποτότσνικ με 13.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Νίκος Ζαλμάς δήλωσε:
«Μια ομάδα για να πάει καλά, πρέπει να εκμεταλλεύεται την έδρα της. Εμείς έπρεπε σήμερα να διαχειριστούμε τη νίκη επί του Ολυμπιακού, αλλά το παιχνίδι κύλησε καλά και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Μπαίνουμε σε ένα δύσκολο μήνα, με δύο ταξίδια στη Θεσσαλονίκη, εντός με Φοίνικα, Ηρακλή και το Κύπελλο. Δεν έχει ξαναζήσει η ομάδα τέτοιες στιγμές, αλλά πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί, έτοιμοι να παίξουμε υψηλού επιπέδου βόλεϊ και ότι έρθει».

 Τα σετ: 25-21, 25-19, 25-20

Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply