ΠΑΟΚάρα κάνε το θαύμα!Γράφει ο Αντώνης Σουκαράς

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο Ούντινε και να κάνει το μισό βήμα για την μεγάλη πρόκριση.
Σίγουρα πριν αρχίσει ο αγώνας το μεγάλο φαβορί ήταν η Ουντινέζε αλλά στο τέλος τα πράγματα ισορόπισαν στο 50-50.Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ δεν είναι το φαβορί ούτε για το παιχνίδι στην Τούμπα,και αυτό γιατί οι Ιταλοί έδειξαν ότι είναι πολύ γρήγοροι και μπορούν να κάνουν εύκολα την ζημιά.

Ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι μπορεί να κρατήσει το μηδέν και πως δεν πρέπει καμία ομάδα να τον υποτιμά.Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι αυτός ο ΠΑΟΚ με τα ελάχιστα χρήματα και τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα απέκλεισε την Τότεναμ των πολλών εκατομμυρίων,και αυτό δεν το ξέχασαν εχθές οι άνθρωποι της Ουντινέζε.

Στο χθεσινό παιχνίδι ο Κρέσιτς όλοι είδαμε ότι έσωσε τον ΠΑΟΚ από του χάρου τα δόντια.Γενικά όμως ο Μπόλονι έστησε την ομάδα όπως έπρεπε.Έπαιξε με φουλ άμυνα όπως ήταν λογικό για ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι.

Τέλος να πω ότι ο ΠΑΟΚ  αγωνίστηκε παλικαρίσια μπροστά σε 6.000 οπαδούς του.Παρόλο που ο ΠΑΟΚ κλείστηκε πίσω,άντεξε την πίεση των Ιταλών και κράτησε το μηδέν.Πλέον έρχεται το παιχνίδι της καυτής Τούμπας και εκεί ο ΠΑΟΚ πρέπει να τα δώσει όλα για το θαύμα της πρόκρισης,μια πρόκριση που θα φέρει χρήματα στα ταμεία της ομάδας αλλά και μεγάλη χαρά σε όλες τις τάξεις του συλλόγου,σε αυτές τις δύσκολες μέρες.

**To Φρίουλι έμοιαζε σε πολλά πράγματα με την Τούμπα.Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν τρομερή ατμόσφαιρα,τραγουδώντας από την αρχή μέχρι το τέλος.Μακάρι στην Τούμπα αυτοί οι οπαδοί να είναι κίνητρο για μια μεγάλη πρόκριση.
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply