Λίγα σήμερα,αύριο τα καλά!

Καλό μεσημέρι!Σήμερα έλεγα να μην ασχοληθώ με το κουπόνι καθόλου,αλλά τελικά μετά τον σεισμό σήμερα έφτιαξα ένα καφεδάκι και έκατσα να μελετήσω.


Εχθές τα πράγματα πήγαν έτσι και έτσι.Αρχικά περάσαμε το διπλό της Τβέντε και το διπλό της Μάντσεστερ Γιουν.Όλα στράβωσαν από νωρίς όμως όταν η Σάλκε δεν κατάφερε να πάρει το διπλό από την Βικτόρια Πλζεν.Επίσης από αυτά που είδα και δεν άγγιξα,πέρασε το Χ του ΠΑΟΚ και το over στο Τράμπζονσπόρ-Αιντχόφεν.

Όπως έχουμε πει όμως δεν το βάζουμε κάτω και ξεκινάμε για ένα καλό τετραήμερο κουπονιού.Από  σήμερα θα βάλουμε μονάδες ώστε να ξέρουμε τι χάνουμε και τι κερδίζουμε.Επίσης τις επιλογές μου από εδώ και πέρα θα τις βάζω σε μονά,δυάδες και τριάδες.

Ξεκινάμε σήμερα με δεύτερη κατηγορία Γερμανίας  και το πολύ καλό over που είδα στο Πάντερμπορν-Ντιναμό Δρέσδης.Δεύτερη επιλογή μου θα είναι το 2-3 γκολ  στο Καρλσρούη-Κότμπους σε τιμές από 1,80 και πάνω.Και θα κλείσω την τριάδα με το 2-3 γκολ στο Χοφενχάιμ-Μάιντζ.

Πάμε τώρα στα σημεία της μέρας.Θα πάω στη δεύτερη κατηγορία Γαλλίας και συγκεκριμένα στο Λε Μαν-Χάβρη.Θα εμπιστευτώ την γηπεδούχο(2,05 ΟΠΑΠ).Δεύτερη επιλογή μου θα είναι το πολύ καλό διπλό της Κόρδοβα μέσα στην έδρα της Νουμάνθια σε τιμές 3,10 και άνω.Τρίτη και τελευταία μου επιλογή θα είναι σε μεταμεσονύκτιο αγώνα και συγκεκριμένα στο Μπάνφιλντ-Βελεζ Σάρσφιλντ.Θα πάω με το διπλό καθώς οι φιλοξενούμενοι φαίνεται να έχουν το πάνω χέρι.

Φτιάξαμε λοιπόν σήμερα δύο τριάδες.Η μία είχε σημεία και η άλλη over και 2-3 γκολ.Τώρα εσείς μπορείτε να κάνετε τις δικές σας χημείες αλλά με προσοχή!Το ποντάρισμα μου είναι 10μονάδες για κάθε τριάδα.
Εμείς φυσικά θα είμαστε και αύριο εδώ στο πολύ πλούσιο κουπόνι του Σαββάτου.

Αρχικό ταμείο:1.000 μονάδες
Τρέχον Ταμείο:980 μονάδες
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply