Μεγάλο πρόγραμμα με παγίδες

Σήμερα  έχουμε πλούσιο πρόγραμμα από Europa League.Δεν θέλω να αναφερθώ στα χθεσινά γιατί ο Παναιτωλικός μας έχει τρελάνει.

Οπότε θα πάω γρήγορα στα σημερινά.Ξεκινάω με το διπλό την Γιουνάιτεντ στο 1,75 και άνω,καθαρά καλύτερη ομάδα.Δεύτερο σημείο μου θα είναι το διπλό της Σάλκε μέσα στην Βικτόρια Πλζεν.Η Βικτόρια απέχει από τα επίσημα και οι Γερμανοί έχουν ανεβάσει ρυθμούς.Θα πάω επίσης με το Χ ημίχρονο της Σίτι στην Πορτογαλία σε αποδόσεις 1,80 και άνω.Τελευταία μου επιλογή θα είναι το  διπλό της Τβέντε στην Στεάουα.Για μένα καθαρά καλύτερη ομάδα η Τβέντε και με πολύ καλύτερη φόρμα.

Αυτά που είδα και έμεινα μακριά είναι,το διπλό της Άντερλεχτ στην Αλκμαάρ,σε τιμές 3,75(ΟΠΑΠ).Επίσης θα πάω με το over της Τραμπζονσπόρ με την Αντχόφεν.Πιστεύω πως οι γηπεδούχοι μπορούν να το κάνουν.Τελευταίο που είδα αλλά είπα να απέχω είναι το Χ2 στο Ουντινέζε-ΠΑΟΚ.

Εμείς θα τα πούμε αύριο και πάλι από εδώ.Να περάσετε καλά σήμερα και φυσικά με την νίκη!

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply