Δεν τους κερδίζουν με τίποτα!Γράφει ο Αντώνης Σουκαράς

Ότι έγινε  στο πρωτάθλημα έγινε και εχθές στο Μπερναμπέου,με την Μπαρτσελόν να πετυχαίνει ακόμα μια μεγάλη ανατροπή,κόντρα στη Ρεάλ.

Τι και αν η Ρεάλ σκόραρε και πάλι πρώτη,η Μπαρτσελόνα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και ''καθάρισε'' την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο στο δεύτερο μέρος.

Η ''Μπάρτσα'' δέχτηκε το γκολ από μια όμορφη ενέργεια του Ρονάλντο,όμως μέχρι εκεί.Όλα ήρθαν ''τούμπα'' με τους ''μπλαουγκράνα'' να αρχίζουν το παιχνίδι που μόνο αυτοί ξέρουν,κάνοντας την άμυνα της Ρεάλ άνω κάτω.Στο 16' δοκάρι από τον Σάντσες με πολύ ωραία κεφαλιά.Ακολούθησε ακόμα μια καλή στιγμή με τον Ινιέστα.Από την άλλη  οι παίκτες του Μουρίνιο το μόνο που κατάφεραν ήταν να κάνουν ένα σουτ.Κάπως έτσι πήγε το 1ο ημίχρονο,με το 2ο όμως να είναι από άλλο πλανήτη!

Με το ''καλημέρα'' του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 49' μετά από κόρνερ του Τσάβι ο Πουγιόλ με κεφαλιά ποίημα έφερε το ματς στα ίσια.Από εκεί και πέρα οι Καταλανοί έπαιξαν τρομερό passing game εκνευρίζοντας τους παίκτες της Ρεάλ,που έπαιξαν πραγματικά αντιποδόσφαιρο και ξύλο.Ο Πέπε για παράδειγμα θα έπρεπε να είχε δεχτεί την κόκκινη κάρτα πάνω από μία φορά.

Ο Λιονελ Μέσι που δέχτηκε κριτική για το παιχνίδι του,στην φάση του 77' έδωσε έτοιμο γκολ στον Αμπιντάλ,που τον έβγαλε μόνο με τον Κασίγιας.Ο Γάλλος έκανε το 1-2 αποδεικνυοντας ποια είναι η καλύτερη ομάδα στον πλανήτη.

**Από ότι φάνηκε και εχθές,μάλλον η Ρεάλ και ο Μουρίνιο δεν μπορούν να κερδίσουν την Μπαρτσελόνα και τον Πεπ Γκουαρδιόλα με τίποτα.Οπότε καταλαβαίνουμε πως δεν θεωρούναται άδικα οι ''μπλαουγκράνα'' η καλύτερη ομάδα στον πλανήτη!
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

5 σχόλια

  1. vgale ta gualia ths barcas kai des t antikeimenika!

  2. Φίλε μου μιλάω ακριβώς όπως είδαμε όλοι το παιχνίδι!Και το παιχνίδι έδειξε ότι η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη!Και δεν μιλάω για το κάθε ημίχρονο,μιλάω για όλο το παιχνίδι συνολικά.Στο δέυτερο ημιχρονο έφτασε η κατοχή 70-30,αυτό λέει πολλά!

  3. Ti na alazis pases stin amina ti to sovaro mono gia auto exei katoxi i barca ksipna

  4. Φίλε μου δεν ειναι ετσι!έκανε τρομερό passing game και στο δευτερο η ημιχρονο η Μπαρτσελόνα ήταν φανερά καλύτερα και δίκαια νίκησε.Στο πρώτο είχε καλύτερο ρυθμό η Ρεάλ αλλά τίποτα περισσότερο πέρα από το γκολ.Τώρα εντάξει,το θεμα είναι να τα βλέπουμε όλα αντικειμενικά και αν το δούμε ετσι η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη.

  5. Δλδ θες να μας πεις οτι η Ρεαλ έπαιξε μπαλα και δεν κερδισε???Τωρα ποιος φορα τα γυαλια ειναι ενα αλλο θεμα...

Leave a Reply