ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ 5-1


Εντυπωσιακή εμφάνιση και μεγάλη νίκη για την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, η οποία επικράτησε με 5-1 των Γαλάζιων Νέων.
Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε μεγάλη μέρα και με πρωταγωνιστή και πάλι τον Χρήστο Κλάρο, ο οποίος πέτυχε το τρίτο του χατ τρικ στη σεζόν, δεν είχαν πρόβλημα, κόντρα στην ομάδα των Εξαμιλίων.

Η Πρόοδος βρέθηκε σε πολύ σπουδαία μέρα και από νωρίς πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Κλάρο, αλλά οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν αμέσως το 1-1 με τον Δούρο.
Και πάλι ο Κλάρος σημείωσε το 2-1 λίγο αργότερα, για να μείνουν με δέκα παίκτες οι Γαλάζιοι Νέοι λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, όταν ο Βασιλόπουλος, ανέτρεψε τον Δράκο Λ. και ως τελευταίος παίκτης αποβλήθηκε.
Ο Κουτσούκος ανέλαβε την εκτέλεση, κάνοντας το 3-1.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 55’ ο Λάμπρος Δράκος, ανέβασε το σκορ στο 4-1, πιστοποιώντας και την πολύ καλή του αγωνιστική κατάσταση, ενώ το τελικό 5-1, διαμόρφωσε ο Κλάρος στο 70’.
Το τελικό αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα δίκαιο, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα. Αντίθετα οι Γαλάζιοι, δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και φυσιολογικά ηττήθηκαν.

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Γόγολας, Πάστρας, Στεργιόπουλος, Δαλαμαρίνης (80’ Οικονόμου), Παρασκευόπουλος Ν., Κουτσούκος, Ταγαράς, Γκούμας (65’ Μαχαίρας), Δράκος Λ., Κλάρος Χ., Σταυράκης (75’ Δράκος Μ.)

ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ: Βασιλόπουλος, Τάρταρης (30’ Παναγόπουλος) (40’ Γιαννούλης), Λουκας, Παπαγεωργίου Ν. (65’ Βγενόπουλος), Παρασκευόπουλος, Παπαγεωργίου Ι., Ξυλαρδιστός Εμ., Νικολόπουλος, Λιακόπουλος, Δούρος, Θεοδωρόπουλος
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply