Η έκπληξη των ''φίλων'' Γερμανών στον Ευρωπαίο Ολυμπιακό!Γράφει ο Αντώνης Σουκαράς

Για άλλη μια φορά μας «καταδίκασαν» οι Γερμανοί!Όλο το παιχνίδι του Ολυμπιακού πραγματικά ήταν τρομερό.Όλοι οι παίκτες έδωσαν πάθος και ψυχή.Από που να αρχίσω και που να τελειώσω!

Ένας τρομερός Μανιάτης που έκανε αρκετά χιλιόμετρα και βοήθησε πολύ.Ο Μοντέστο που ήταν σε κάθε φάση,που πέτυχε γκολ.Και φυσικά ο πραγματικός ''τρομοκράτης'' Ραφίκ Τζεμπούρ που έκανε άνω κάτω την άμυνα της Άρσεναλ,έκανε το 1-0.
Λοιπόν για να λέμε τα πραγματα όπως έχουν η Άρσεναλ δεν κατέβηκε να χαριστεί σε κανέναν.Μπήκε και έδειξε ότι ήρθε για την νίκη αφού σε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία ο Μέγιερι φώναξε παρόν και κράτησε το μηδέν.Αυτό που δεν κατάφεραν οι επιθετικοί της Άρσεναλ όμως το έκανε ο Τζεμπούρ και η ''παρέα'' του,κάνοντας το ''Καραισκάκης'' πραγματικό ηφαίστειο.
Από την άλλη μεριά ο Ολυμπιακός μπήκε αυθεντικός,χωρίς να φοβηθεί τίποτα και κανέναν,έκανε το καθίκον του,πίεσε ψηλά απειλώντας πολύ συχνά την σαστισμένη άμυνα των Λονδρέζων.
Ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλη νίκη υποτάσσοντας την Άρσεναλ που ήρθε να νικήσει,και το τονίζω αυτό διότι το έδειξε από την πρώτη στιγμή,πως δεν έχει σημασία το ότι είχε πάρει την πρόκριση.
Δυστυχώς όμως για τον Θρύλο οι ''Γερμανοί'' στο ''Βεστφάλεν'' δεν φέρθηκαν σαν Γερμανοί,αλλά σαν κάτι αλλο που πραγματικά δεν μπορώ να το καταλαβω.Το ημίχρονο έδειχνε ότι η Ντόρτμουντ είχε καθαρίσει τον αγώνα αλλά για ακόμα μια φορά οι Γερμανοί έδειξαν ότι ποτέ δεν γίναμε ''φίλοι''.Τα παράτησαν,δεν υπήρχαν στο γήπεδο και απλά δέχτηκαν την μεγάλη αυτή ανατροπή.Εντάξει,πάντα υπάρχει κάποιος λόγος που γίνονται όλα.
Ο Ολυμπιακός έκανε το καθίκον του όμως,καθάρισε την Άρσεναλ,δίκαια,άξια.Και το Europa League όμως δεν πρέπει να στεναχωρεί κανέναν γιατί ίσως εκεί μια τόσο μεγάλη ομάδα σαν τον Ολυμπιακό(γιατι είναι μεγάλη ομάδα και το απέδειξε  σε Ντόρτμουντ,Άρσεναλ και Μαρσέιγ)μπορεί να πάει πολύ ψηλά!
*Ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν τρομερός.Από το 1ο λεπτό μέχρι και μετά την λήξη του αγώνα εμψύχωνε την ομάδα.
**Ο Μέγιερι πάει από το καλό στο καλύτερο!
***Και όπως είπε και ο Μανιάτης η Ντόρτμουν άξιζε την θέση που πήρε,φυσικά χωρίς υπερβολές και ειρωνείες
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply