ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ: Τέλος εποχής ;

Όπως δείχνουν τα πράγματα, η αναμέτρηση του Ισθμιακού με τον Άλμπατρος Κόρφου, το περασμένο Σάββατο, ίσως και να ήταν η τελευταία για την ομάδα του Μιχάλη Μελέτη, στην Α’ Κατηγορία.
Και ο λόγος είναι ότι μετά από συνάντηση των ανθρώπων της διοίκησης, φαίνεται ότι αποφασίστηκε, ο σύλλογος να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, καθώς αδυνατεί να ανταπεξέλθει, σε όποιες υποχρεώσεις υπάρχουν, ενώ είναι και δύσκολη η παραμονή στην κατηγορία, με βάση τον βαθμολογικό απολογισμό, μέχρι στιγμής.

Σίγουρα πρόκειται, αν επαληθευθεί, για μια πολύ άσχημη εξέλιξη, καθώς κανείς φυσικά δεν επιθυμεί να έχει καμία ομάδα τέτοια κατάληξη, πόσο μάλλον ο Ισθμιακός που πρόκειται για έναν ιστορικό σύλλογο.

Σε μια τέτοια περίπτωση λοιπόν, ο Ισθμιακός φυσικά υποβιβάζεται, οπότε πλέον «ανάβει» η μάχη για την παραμονή, καθώς οι Σολωμός και Άλμπατρος Κόρφου, κατά κύριο λόγο και στη συνέχεια 3-4 ομάδες, θα παλέψουν, για να αποφύγουν τις επόμενες δύο θέσεις τουλάχιστον και ανάλογα με το τι θα συμβεί σε Δ’ Εθνική και τι θα κάνει και ο πρωταθλητής της Α’ Κατηγορίας, θα περιμένουμε.
Αν λοιπόν, επαληθευθούν οι πληροφορίες, οι παίκτες του Ισθμιακού, μένουν ελεύθεροι να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους, εκτός από αυτούς που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, μιας και αυτοί μπορούν να αγωνιστούν μόνο σε επαγγελματικά σωματεία !!!

Ας ελπίσουμε, να βρεθεί κάποια λύση και η ομάδα, να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία και στα επόμενα παιχνίδια.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply