ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ: Συνεχίζουν μέχρι νεοτέρας…

Η δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον Ισθμιακό, δεν άλλαξε, αλλά τουλάχιστον μετά από πολλές πιέσεις, αποφασίστηκε η ομάδα να κατέβει κανονικά στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Δερβενίου και την Κυριακή θα υπάρξει γενική συνέλευση, για να προσπαθήσουν όλοι μαζί να βρουν μια λύση.

Η ψυχολογία, όπως είναι λογικό, δεν είναι και η καλύτερη δυνατή για τους παίκτες, καθώς είχαν αρχικά ενημερωθεί πως δεν θα συνεχίσει να υπάρχει για φέτος η ομάδα και ξαφνικά ειδοποιήθηκαν να μαζευτούν και πάλι στις προπονήσεις.
Βέβαια πολλές φορές, μέσα από τόσο αντίξοες συνθήκες, υπάρχουν κέρδη, αλλά όπως και να το κάνουμε, η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη.
Άσχετα με την έκβαση του αγώνα με το Δερβένι, η Κυριακή είναι η κρίσιμη μέρα, καθώς φίλαθλοι και συμβούλιο θα πρέπει να πάρουν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Αν θα συνεχίσει η ομάδα να αγωνίζεται ή θα αποσυρθεί.
Τα έξοδα είναι αρκετά και όπως και να το κάνουμε, ο πρόεδρος χρειάζεται και την ανάλογη βοήθεια από όλους. Φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολα.
Η ομάδα έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία και η υπόθεση παραμονή, είναι δύσκολη.
Εν αναμονή εξελίξεων σύντομα λοιπόν…
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply