Εκτός Final Four o Παμβοχαικός

lig cap pamvo   kifisia ΒΟΛΕΪ ΛΙΓΚ ΚΑΠ : ΕΚΤΟΣ FINAL FOUR Ο ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ . ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΕΑΠ 3 2 ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΜΕ 2 3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΟ Παμβοχαικός έκανε το ματς με την Κιφισιά θρίλερ φτάνοντας στο 5ο σετ για να έχουμε κάποιον νικητή!Έτσι μετά απο 4 νίκες,η τύχη δεν ήταν με το μέρος της ομάδας του Βραχατίου και γνώρισε την ήττα από τον ΑΟ Κιφισιάς με 2-3 μένοντας εκτός final four,το οποίο θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Νοεμβρίου στη Σύρο.

Παρά την ήττα ο Παμβοχαικός έπαιξε καλά όμως λύγισε στο τάι μπρεικ.Ανάσες έδωσε ο προπονητής της ομάδας Νίκος Ζαλμάς στους βασικούς χρησιμοποιώντας παικτες που έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής.
Ο Κατσανεβάκης που έπαιξε σε ολόκληρο τον αγώνα κέρδισε 13 πόντους,ο Μπάκας είχε 14 και ο Ποτότσνικ είχε 12.
Η ομάδα του Βραχατίου έχει ξεκινήσει μια μικρή προετοιμασία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 3 Δεκεμβρίου.
Τα σετ:25-23,22-25,21-25,25-17,15-5

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Παμβοχαϊκού, Νίκος Ζαλμάς επισήμανε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ αυτό το διήμερο. Διαχειριστήκαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα δύο παιχνίδια που εντάσσονταν στην προετοιμασία μας και παίξαμε μέσα σε διάστημα 15 ώρων δέκα σετ.
Εδωσα χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά, τεστάραμε κάποια πράγματα εν όψει της δύσκολης συνέχειας και δεν με προβληματίζει καθόλου η ήττα. Η προσπάθεια μας συνεχίζεται και αυτό που μας ενδιαφέρει να παρουσιάστουμε πανέτοιμοι στο δεύτερο κομμάτι του πρωταθλήματος».
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply