ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ – ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ 4-1

Πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Εθνικός Ξυλοκέριζας, καθώς με το 4-1 επί των Αγίων Θεοδώρων, έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας και συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία προς την Α’ Κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι γενικά σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, προηγήθηκαν με τον Μπράνκο στο 20’ και έκαναν το 2-0 με τον Γιάννη Μούτσο στο 30’.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με τον Αμαρά στο 40’ και ξαναμπήκαν στη διεκδίκηση του παιχνιδιού.
Στην επανάληψη όμως και πάλι ο Εθνικός ήταν καλύτερος και στο 50’ ο Νομικός ανέβασε το σκορ στο 3-1.
Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 80’ ο Χριστόπουλος, μέσα σε πανηγυρισμούς.
Πάντως οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν με εννέα παίκτες την αναμέτρηση, λόγω αποβολών των Μούτσου Ι. και Χριστόπουλου, ενώ από πλευράς Αγίων, το δρόμο για τα αποδυτήρια πήρε ο Γκοτζιάς στο 75’.
Από πλευράς νικητών κορυφαίος ο Νομικός και τον ακολούθησαν οι Νίκος και Δρόσος Γκέλης, χωρίς κάποιος να υστερήσει. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, δεν ξεπέρασε κάποιος τη μετριότητα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ: Δρίτσας, Οικονόμου, Τσιώλης (75’ Διπλός Ν.Σ.), Μούτσος Π., Τσιαντούλας Ν., Γκέλης Δρ., Νομικός, Γκέλης Ν., Καρατζάβελος (70’ Μάλλιος), Μπράνκο (70’ Χριστόπουλος), Μούτσος Ι.

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ: Σταμέλος, Πάτρας, Τριανταφύλλου (46’ Γκοτζιάς), Καλογήρου, Γκιόκας (65’ λ.τρ. Μάστορας), Νικολάου Ο., Γεωργακόπουλος Β., Νικολάου Λ., Αμαρά, Γεωργακόπουλος Ν.
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply