ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ 2-2

«Χρυσό» βαθμό κατάφερε να πάρει ο Παννεμεατικός, κάτι που άξιζε απόλυτα με βάση την απόδοσή του, καθώς στο 90’ ισοφάρισε την αναμέτρηση με την Κλένια σε 2-2, με γκολ του Γκάνα.

Οι παίκτες της Κλένιας, μπήκαν καλύτερα στο πρώτο μέρος, καθώς η εμπειρία πολλών παικτών της, της έδινε τη δυνατότητα να βγαίνει πολύ ωραία στην επίθεση, με συνεργασίες των Γεώργαρη Χ. – Μπαλάφα Π.Μ. περισσότερο.
Στο 10’ ο Κεμαλάι, απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Χρ. Γεώργαρη, αλλά στο 13’ ο Μπαλάφας Π.Β., με σουτ στην κίνηση, μετά από εκτέλεση κόρνερ και εκμεταλλευόμενος λάθη στα μαρκαρίσματα, πέτυχε το 0-1.
Από εκεί και πέρα, τα «λιοντάρια» ανέβασαν την απόδοσή τους κατακόρυφα και έχασαν ευκαιρίες με τους Μπασιώτη (16’), Σεφεράι (21’), Χουσελά (38’ δοκάρι), να φέρουν το ματς στα ίσια.
Στην επανάληψη, η Κλένια μπήκε πιο δυνατά και είχε δύο πολύ καλές στιγμές με τους Κλαδάκη (62’) και Μπεξή (64’), για να πετύχει το 0-2.
Δεν τα κατάφερε και έτσι στο 70’, ο Μπασιώτης σούταρε, ο Γκίκας έδιωξε, ο Δουλκέρογλου πήρε το «ριμπάουντ» και μέσα σε αποθέωση έκανε το 1-1.
Από εκεί και πέρα και ενώ όλα έδειχναν πως δεν θα αλλάξει το αποτέλεσμα, στο 80’, μετά από σέντρα στην περιοχή, αρχικά ο Κλαδάκης με κεφαλιά, ανάγκασε τον Κεμαλάι σε εντυπωσιακή επέμβαση, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο Μπαλάφας Π.Β. και πάλι με σουτ, πέτυχε το 1-2.
Πάντως ο Παννεμαετικός, παρά το ότι έμεινε πίσω στο σκορ και ο χρόνος είχε αρχίσει να λιγοστεύει, δημιούργησε φάσεις, καθώς οι παίκτες του, αγωνίστηκαν με ψυχή.
Στο 82’ ο Μπασιώτης δεν πρόλαβε να γυρίσει στον Γκάνα, που ήταν αμαρκάριστος, ο Τζας λίγο αργότερα έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ, στέλνοντας μόνος με τον Γκίκα, την μπάλα άουτ.
Έτσι φτάσαμε στο 90’, όπου ο Τζας εκτέλεσε φάουλ, ο Δουλκέρογλου πήρε την κεφαλιά και ο Γκάνας με πλασέ από το σημείο του πέναλτι, λύτρωσε την ομάδα του, κάνοντας το 2-2.
Από τους γηπεδούχους, κορυφαίοι οι Χουσελάς, Κονγκίνης, πολύ καλοί οι Σγούρος, Τσιωτάκης, Δουλκέρογλου, χωρίς κάποιος να υστερήσει και από την Κλένια, κορυφαίος ο Μπαλάφας Π.Β., ενώ βοήθησαν οι Μπαστούνης (ο οποίος δεν κατάλαβε κανείς γιατί αντικαταστάθηκε), Λέκκας.
Όσον αφορά τα μεγάλα αστέρια των φιλοξενούμενων, ελάχιστα πράγματα προσέφεραν. Ο Μπεξής, ήταν αρνητικός, λίγες καλές στιγμές από τον Χρήστο Γεώργαρη, ενώ οι Κλαδάκης, Μπαλάφας Π.Μ. αγωνιζόμενοι στα άκρα, δεν μπόρεσαν να μπουν στο ρυθμό του ματς. Όσες φορές βρέθηκαν ως καθαροί επιθετικοί, δημιούργησαν πολλά προβλήματα πάντως, στην άμυνα της Νεμέας.
Ο διαιτητής Μερκούρης, δεν είχε λάθος σφυρίγματα, αλλά ήταν πολύ κακός στον πειθαρχικό έλεγχο (λάθη κατά και των δύο ομάδων), ενώ δεν απέβαλλε με 2η κίτρινη τον Μακρή.

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Τσιάκος, Σγούρος, Μαρινός, Χουσελάς Α., Κονγκίνης, Δουβής (58’ Γκάνας), Τσιωτάκης, Σεφεράι (73’ λ.τρ. Τζας), Δουλκέρογλου, Μπασιώτης

ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ: Γκίκας, Μπίτζιος, Μακρής, Μπαλάφας Π.Β., Λέκκας, Μπαστούνης (73’ Λέπετζης), Γεώργαρης Σπ. (81’ Σεννής), Μπαλάφας Π.Μ., Μπεξής (88’ Κουρελιάς), Γεώργαρης Χ., Κλαδάκης
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply