ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ – ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 1-1

Στο 1-1 έμειναν Πανκαμαριακός και Αετός Κρυονερίου, με τους γηπεδούχους όμως να χάνουν πολλές ευκαιρίες και το αποτέλεσμα να τους αδικεί, με βάση την απόδοσή των δύο ομάδων.

Οι παίκτες του Σπύρου Καραβά, ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά βρέθηκαν μπροστά σε ένα εκπληκτικό Λακόβ, ο οποίος κυριολεκτικά κατέβασε «ρολά», κάνοντας σωρεία εντυπωσιακών επεμβάσεων.
Το αποτέλεσμα του ημιχρόνου ήταν 0-0, παρά τις φάσεις που έφτιαξαν οι γηπεδούχοι, αλλά στην επανάληψη, κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με τέρμα που σημείωσε ο Σιώζος.
Οι ευκαιρίες συνέχισαν να χάνονται και επειδή ο άγραφος νόμος λέει, ότι όποιος δεν βάζει γκολ, στο τέλος το δέχεται, έτσι ακριβώς συνέβη και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Έτσι λίγο πριν το τέλος του ματς, σε μια από τις ελάχιστες προωθήσεις του Αετού Κρυονερίου, ο Μυλωνάς νίκησε τον Σιετή, δίνοντας έναν πολύ σημαντικό βαθμό στην ομάδα του, κρατώντας την και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με είκοσι βαθμούς.

ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ: Σιετής Ν., Τουμπανάκης, Κουρούμαλης, Διαμαντόπουλος, Κέσκος, Σιετής Ι., Σκούρας, Τσάκας, Ενό, Σιώζος, Πουλακίδας
Έπαιξαν και οι: Καφαντάρης, Κλουτσινιώτης, Γεωργίου

ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ: Λακόβ, Ζάρκος, Πανάγου, Τζιτζίκος (10’ λ.τρ. Καπετανόπουλος), Παπαγεωργίου, Φίλης Α., Ψυχογιός (87’ Τσολάκος), Φίλης Δ., Κόλλιας, Στρίγκας (75’ Μυλωνάς), Αναγνωστόπουλος
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply