ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – ΜΑΨΟΣ 1-0

Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις, αλλά με πολύ δύναμη και πάθος, η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου επικράτησε έστω και δύσκολα με 1-0 του Μαψού και έφτασε τους 13 βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και είχαν τον έλεγχο του αγώνα, με τον Μαψό να προσπαθεί να αμυνθεί και να βγει σε αντεπιθέσεις.
Το 1-0 έγινε με τον μόνιμο σκόρερ στα τελευταία παιχνίδια, τον Χρήστο Κλάρο στο 35’, μετά από όμορφη προσπάθεια.
Στην επανάληψη, η Πρόοδος κατέβασε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφυλάξει το σκορ, αν και δημιούργησε κάποιες καλές φάσεις με τον Παρασκευόπουλο αρχικά, ενώ είχε και δοκάρι με τον Δράκο.
Ο Μαψός όσο περνούσε η ώρα, έπαιρνε χώρο, πίεσε, ενώ φωνάζει και για ένα πέναλτι, μάλλον δίκαια, σε ανατροπή του Κώστα Γεώργαρη από τον Γόγολα.
Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος πάντως και έτσι η ομάδα του Αγίου Βασιλείου, πήρε μια σπουδαία νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι, έμειναν για ακόμα ένα ματς χωρίς βαθμό και συνεχίζουν να βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία.
Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Κλάρος Χ., Δαλαμαρίνης και Κουτσούκος, ενώ από τον Μαψό, ο Κ. Γεώργαρης προσπάθησε περισσότερο από όλους.

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Γόγολας, Δαλαμαρίνης, Κορφούζι, Παπανδρέου, Στεργιόπουλος Θ., Κουτσούκος Σ., Ταγαράς, Ρεκλείτης (40’ λ.τρ. Δράκος Λ.), Παρασκευόπουλος (80’ Σταυράκης), Μαχαίρας (65’ Γκούμας), Κλάρος Χ.

ΜΑΨΟΣ: Κανελλάκης, Γεώργαρης Χ., Οικονόμου Χ., Αρβανιτάκης, Κωστούρος, Δράκος Π., Οικονόμου Κ., Γεώργαρης Κ., Μαρμαράς, Οικονόμου Ν.,
Έπαιξαν και οι: Ηλιόπουλος, Γεώργαρης Π., Δήμας
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply