Ερνέστο, βάλε μυαλό… Γράφει ο Δημήτρης Μανωλάκης


Άλλο ένα παιχνίδι, δεν το κέρδισε ο Ολυμπιακός, πρώτον επειδή δεν έπιασε και την καλύτερη δυνατή απόδοση, αλλά και δεύτερον επειδή για άλλη μια φορά, ο προπονητής του, ήταν σε άλλο γήπεδο.
Τα λάθη είχαν αρχίσει να φαίνονται από το βράδυ της Παρασκευής, όταν και ανακοίνωσε τη 18αδα της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.
Σε αυτή δεν βρίσκονταν ούτε ο Μανιάτης, αλλά ούτε και ο Ζαραδούκας, ενώ ήταν ο Χαβίτο !!!
Φτάνουμε και στην έναρξη του ματς, όπου είδαμε τον Μοντέστο ως δεξί οπισθοφύλακα, ίσως στη χειρότερή του θέση δηλαδή, για άλλη μια φορά τον Μαρκάνο βασικό, όπως και τον Αμπντούν.
Όσο περνούσε η ώρα, ήταν ολοφάνερο, πως ο Κορσικανός αμυντικός, δεν έβλεπε ούτε με …κιάλια τον Λεονάρντο, ο Ισπανός αμυντικός, έκανε το ένα «τσαφ» μετά το άλλο και ο Αλγερινός μέσος, για άλλο ένα παιχνίδι, δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο.
Οι εμμονές του Βαλβέρδε δηλαδή, σε όλο τους το μεγαλείο !!!
Στην επανάληψη, αντικαταστάθηκε ο τραυματίας Φουστέρ, με τον Μέλμπεργκ, ο οποίος κατά τον τεχνικό του Ολυμπιακού, ήταν κουρασμένος από τα ματς της Εθνικής του. Αν είναι έτσι οι κουρασμένοι Ερνέστο, «μαύρα μας πανιά». Ο Σουηδός σουλούπωσε την άμυνα, ενώ και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, όπου μετατοπίστηκε στο δεξί άκρο (!!!), ήταν πολύ καλύτερος του Μοντέστο. Θα μου πείτε γιατί ο Έλληνας αμυντικός εκεί;
Ε μα τους άλλους αμυντικούς, ο Βαλβέρδε τους είχε ξεχάσει στο Ρέντη !!!
Το ωραίο της υπόθεσης, για άλλη μια φορά ήταν ότι ο Μακούν μπήκε στο 90’. Ένας παίκτης με περγαμηνές στην Ευρώπη, δεν μπορεί να βρει θέση, στον Ολυμπιακό του Αμπντούν και του Μαρκάνο!!! Μήπως τις εμμονές του κύριου Βαλβέρδε πρέπει ο Βαγγέλης Μαρινάκης να τις εξετάσει;
Φυσικά δεν μιλάμε για την ποιότητα του ματς, γιατί ήταν από τα χειρότερα των τελευταίων χρόνων, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.
Η ΑΕΚ, μπήκε φουριόζα και με περίσσιο πάθος, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν έκαναν οι «ερυθρόλευκοι».
Μόνο οι Τζιμπούρ και Μιραλάς έδειχναν κάτι τέτοιο, ενώ για άλλο ένα παιχνίδι, ο Ορμπάιθ, εντυπωσίασε με τις εξαιρετικές του μεταβιβάσεις, ειδικά τις μακρινές.
Στα θετικά, το ότι για πρώτη φορά ίσως φέτος, δεν ευθύνεται ο Κοστάντσο στο γκολ που δέχθηκε. Είναι και αυτή μια πρόοδος.
Κρίμα για τον Γκούντγιονσεν και για τον σοβαρό του τραυματισμό, αλλά ευθύνεται και ο ίδιος. Ο τρόπος που πάει πάνω στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, είναι τουλάχιστον εγκληματικός, όπως και το δολοφονικό μαρκάρισμα στον Χολέμπας.
Όσον αφορά τον διαιτητή; Άλλος ένας από τους «λίγους» ρέφερι που έχουμε στην Ελλάδα. Εντελώς λάθος διαχείριση, πολλά σφυρίγματα και αμέτρητες κάρτες, με τις περισσότερες από αυτές, λάθος.
Ο βοηθός Αλεξέας, πρέπει να μάθει να ξεχωρίζει τα οφσάιντ, γιατί θα έχει πρόβλημα στη συνέχεια. Η φάση στην αρχή του ματς, που «κόβει» τον καλυπτόμενο Αμπντούν, ίσως ήταν από αυτές που θα μπορούσε να κρίνει το ματς.
Ο έτερος βοηθός, Καρσιώτης, εξαιρετικός για άλλη μια φορά.
Αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας βέβαια ε; Μιας και είναι και Κορίνθιος.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply