Π.Γ.Σ. Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

"Αγαπητοί φίλοι του Κορινθιακού ποδοσφαίρου, και όχι μόνον. Το Σάββατο στις 8 Οκτωβρίου 2011, και ώρα 4:00 μ.μ. είχαμε προγραμματίσει φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα του Ολυμπιακού Κορίνθου. Είχαμε κάνει και σχετικό έγγραφο στην οικεία Ε.Π.Σ. για να έχουμε προς διάθεση το γήπεδο Πεζικού Κορίνθου, προκειμένου να διεξαχθεί ο εν λόγω φιλικός αγώνας. Για άλλη μία φορά όμως λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο, (θυρωρό του γηπέδου, όπου δεν μας έκανε την τιμή να έρθει να ανοίξει την θύρα)!!! 

Δύο ομάδες ταλαιπωρήθηκαν και πάλι δίχως λόγο και ουσία, 40 άτομα, άσκοπα περίμεναν μεσημεριάτικα για να παίξουν ποδόσφαιρο, όμως εις μάτην. Μάταια! Φαίνεται ότι αυτές οι ομάδες είναι ομάδες ενός κατώτερου Θεού, και οι άνθρωποι που τις αποτελούν, είναι πολίτες Β' ή και Γ΄ κατηγορίας, είναι άθλια υποκείμενα, και όχι σεβαστά άτομα, από τούς θεσμούς και από την ποδοσφαιρική κοινωνία της Κορινθίας! Το ότι ένας θυρωρός δεν πάει να ανοίξει την πόρτα του γηπέδου για να παίξουν ποδόσφαιρο δύο ομάδες, και τις γράφει στα παλαιά του υποδήματα, (διότι εκείνη την ώρα προτίμησε να δει τον μεγάλης σπουδαιότητας αγώνα, Άρη Κορίνθου - Αετού Αγγελοκάστρου), είναι μία υπόθεση που θα βάρυνε τον ίδιον, όμως εδώ οι ευθύνες μετατοπίζονται, καθώς ο κύριος θυρωρός, είναι συνεργάτης της Ε.Π.Σ. Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον κ. Τσιχριτζή, στόν κ. Βράκα, και στον κο Γεροβασίλη, και ελπίζουμε ότι κάτι θα κάνουν επ' αυτού, αλλά πλέον είμαστε αγανακτισμένοι! Τσάμπα τα έγγραφα αιτήματα που κάναμε κύριε Γεροβασίλη, τζάμπα οι σφραγίδες . . . Αλήθεια που κατάντησε το καημένο το ποδόσφαιρο, 40 ποδοσφαιριστές να περιμένουν τον θυρωρό, και αυτόν να τούς γράφει στα παλαιά του υποδήματα. Λυπούμαστε που πρίν 12 χρόνια ιδρύσαμε έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο στον νομό Κορινθίας, δυστυχώς κάναμε λάθος, και το λάθος όπου το σταματάς κέρδος έχεις ..."
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply