ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ – ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 2-3

Σπουδαίο παιχνίδι διεξήχθη στο Ξερό γήπεδο του Κιάτου, ανάμεσα στην τοπική Αναγέννηση και τον Παννεμεατικό, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μεγάλη νίκη με 2-3 και να προκρίνονται στους «16» του Κυπέλλου, αν και βρέθηκαν πίσω στο ημίχρονο με 2-0.
Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, με τους γηπεδούχους όμως να μπαίνουν πιο δυνατά και να κλείνουν τα «λιοντάρια» στην περιοχή τους.

Μάλιστα κατάφεραν να προηγηθούν στο 25’ με κεφαλιά του Παγώνη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στα μαρκαρίσματα, βρέθηκε μόνος και πέτυχε το 1-0.
Στο επόμενο λεπτό ο Δελής σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Ζαφείρη και έχασε ευκαιρία για το 2-0.
Οι παίκτες του Παννεμεατικού προσπάθησαν να πιέσουν, έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Δουλκέρογλου, με το νεαρό Κώστα Μπασιώτη, να αποκρούει εντυπωσιακά στη μια περίπτωση.
Λίγο πριν την ολοκλήρωση πάντως του ημιχρόνου, μετά από εκτέλεση κόρνερ και λάθος έξοδο του Ζαφείρη, η μπάλα βρήκε στον Σγούρο και κατέληξε στα δίχτυα, για να γίνει το 2-0.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να παλέψουν και το κατάφεραν στο 65’ μετά από καταπληκτική ενέργεια του Δουλκέρογλου από αριστερά, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, σέντραρε και ο Β. Μπασιώτης έκανε το 2-1.
Από εκεί και πέρα, το γήπεδο «έγειρε» προς την περιοχή της Αναγέννησης. Η Νεμέα συνέχισε να πιέζει και στο 75 κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, όταν μετά από σέντρα του Μαρινού (ίσως και από θέση οφσάιντ), ο Δουλκέρογλου, έφερε το ματς στα ίσια.
Το «χρυσό» γκολ της πρόκρισης, ήρθε στο 85’ όταν μετά από προσπάθεια του Τζα από δεξιά και πάλι ο Δουλκέρογλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-2, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται και πάλι για οφσάιντ, μάλλον άδικα αυτή τη φορά.
Πάντως στις καθυστερήσεις, θα μπορούσε ο διαιτητής να σφυρίξει πέναλτι σε ανατροπή του Μιχάσι από τον Τσιάκο, για την Αναγέννηση.
Κορυφαίοι για τη Νεμέα οι Κονγκίνης, Δουλκέρογλου, πολλές βοήθειες έδωσαν οι Τζας, Δουβής, Μαρινός και Χουσελάς, ενώ η είσοδος του Β. Μπασιώτη, άλλαξε τη ροή του ματς.
Από την Αναγέννηση, κορυφαίος ο «αγέραστος» Παγώνης και σημαντικές επεμβάσεις πραγματοποίησε ο Κ. Μπασιώτης.
Στο 42’ αποχώρησε τραυματίας ο Παλυβός, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε κάταγμα στον αριστερό καρπό του χεριού του.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ: Μπασιώτης Κ., Κέζας Β., Κόρρο, Κόντης, Παπαδάτος (76’ Κριθαράς), Ρήγας, Δουδούμης (81’ Σταυρόπουλος), Κοντογιάννης, Σκορδας (70’ Μιχάσι), Παγώνης, Δελής

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Ζαφείρης, Χουσελάς, Κυριάκος (89’ λ.τρ. Τσιάκος), Μαρινός, Σγούρος, Δουβής, Κονγκίνης, Αθανασόπουλος (60’ Μπασιώτης Β.), Παλυβός (42’ λ.τρ. Σεφεράι), Τζας, Δουλκέρογλου
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply