ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ – ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 3-1

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Προοδευτική Περιγιαλίου, κατάφερε να επιβληθεί με 3-1 του Πανσολυγειακού και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλου Κορινθίας.
Και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές, δίνοντας την ευκαιρία σε αρκετούς παίκτες, οι οποίοι δεν είχαν χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα, να αγωνιστούν κάποια λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κεφιλή και πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους σκορ, παίζοντας και καλύτερο ποδόσφαιρο.
Στην επανάληψη όμως, η Προοδευτική Περιγιαλίου, ανέβασε ρυθμούς ισοφάρισε με τον Μπαχταλιά και έκανε και το 2-1 με τον Δεσποτάκη.
Ο Τσάκωνας λίγο αργότερα, αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, καθώς απέκρουσε ο Βενετσάνος.
Πάντως το τελικό 3-1, διαμόρφωσε ο Πετούμενος, ενώ μεγάλη αποκάλυψη, ήταν ο νεαρός Μαλακός για τους γηπεδούχους, ο οποίος δημιούργησε πολλά «ρήγματα» στην αντίπαλη άμυνα.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ: Ρουμελιώτης, Σαμανίδης, Σαζακλής Β., Δεσποτάκης, Κολοκούρης, Ραπουσάι Ρ., Γκιούλης, Μπαχταλιάς (60’ Μπίζτας), Μαλακός (70’ Τσάκωνας), Μακάροφ, Καραγκούνης (70’ Πετούμενος)

 ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ: Βενετσάνος, Βυζάς (80’ Μακρής), Ρωτίδης, Γκεζερλής, Φυταμπάνης Π. (46’ Γεωργίου), Κεφιλής, Κούτρας Β., Τσίγκος, Σιάχρας (75’ Ρούκης), Κούτρας Ι.Γ.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply