ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 4-1 παρ. (1-1 κ.α)


Τα εύκολα, δύσκολα έκανε ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου, καθώς χρειάστηκε η διαδικασία της παράτασης για να αποκλείσει την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, καθώς επικράτησε με 4-1, αν και η κανονική διάρκεια έληξε 1-1.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Κρισάφι στο 20’, αλλά οι παίκτες της Προόδου, έφεραν το ματς στα ίσια στο 30’΄, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Στεργιόπουλου, η μπάλα βρήκε στο τείχος και ξεγέλασε τον Κοβέσνικοφ.
Από εκεί και πέρα και οι δύο ομάδες δημιούργησαν φάσεις, με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, να έχει τη «μερίδα» του λέοντος, αλλά και οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με 2ο τέρμα.
Έτσι φτάσαμε στην παράταση, όπου λίγο η κούραση, λίγο οι αποβολές των Κοντογιώργου και Ταγαρά στοίχισαν στην Πρόοδο.
Έτσι με άλλα δύο γκολ του Κρισάφι και ένα του Παπαδημητρίου, οι γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Όσον αφορά την ομάδα του Αγίου Βασιλείου, αν και αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες (Στεργιόπουλος Θ., Κουτσούκος Σ., Σταυράκης, Δράκος), πάλεψαν και απέδειξαν πως διαθέτουν εξαιρετικό σύνολο.
Από τους νικητές κορυφαίος ο Κρισάφι, ενώ από την Πρόοδο, καλύτερος όλων, ο «αειθαλής» Νίκος Πάστρας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Κοβέσνικοφ, Μποτώνης, Γιατάρα, Παρράς, Νιάρος, Παπαμετζελόπουλος, Παπαδημητρίου, Καπλάνης, Ξενόπουλος, Μανώλης, Κρισάφι
Έπαιξαν και οι: Δεδάκης, Βαγιού, Ψαρράκης

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Γόγολας, Παρασκευόπουλος, Δαλαμαρίνης (46’ Κορφούζι), Παπανδρέου, Πάστρας, Ταγαράς, Στεργιόπουλος Δ. (70’ Κοντογιώργος), Οικονόμου, Μαχαίρας, Κλάρος Χ., Ρεκλείτης (115’ Μαρμαράς)
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply