ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΦΩΚΑΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΛΕΩΝΩΝ 2-1

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κορινθίας, για πρώτη φορά τα τελευταία 10 χρόνια, καθώς επικράτησε με 2-1 του μαχητικότατου Φωκά Αρχαίων Κλεωνών.
Οι «κίτρινοι» αν και δεν έπιασαν εντυπωσιακή εμφάνιση, εκμεταλλεύτηκαν την αποβολή του Βαγγέλη Μαντζιώρου στο 67’, «έκλεισαν» τους φιλοξενούμενους και κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση
.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Σαρούκο στο 30’, σε μια φάση που οι παίκτες του Φωκά, ζητούν επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα.
Οι φιλοξενούμενοι πάντως, αντέδρασαν αμέσως και με εντυπωσιακό χτύπημα φάουλ του Μαντζιώρου στο 40’, έκαναν το 1-1.
Στην επανάληψη μπήκαν και οι δύο ομάδες με σκοπό να μη δεχθούν κάποιο γκολ, ευελπιστώντας πως σε κάποια αντεπίθεση θα πετύχουν κάποιο τέρμα.
Στο 67’ ήρθε η ανόητη αποβολή του Β. Μαντζιώρου, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή, από τον οποίο είχαν γενικώς πολλά παράπονα οι φιλοξενούμενοι  και έτσι άλλαξε το σκηνικό του αγώνα.
Το γκολ της πρόκρισης πέτυχε ο Κακνίδης στο 70’ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.
Έτσι ο Άρης συνεχίζει στην επόμενη φάση, ενώ ο Φωκάς έδειξε πως φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας, μπορεί να πρωταγωνιστήσει.
Καλύτεροι από πλευράς «κιτρίνων» οι Βάσσης, Παπαφίλης Ν., Σαρούκος και Παληός, ενώ από τους φιλοξενούμενους, κορυφαίος ο Παπαφίλης Μ. και τον ακολούθησαν οι Πασσιάς, Ξύδης και Μαντζιώρος Θ.

ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Βάσσης, Παπαφίλης Ν., Ντάσης (56’ Πίπιλος), Κωνσταντόπουλος, Σαρούκος, Φράνκο, Βαρελάς (58’ Κάππος), Σαλάι, Διονυσόπουλος (45’ Κακνιδης), Παληός, Βελιζιώτης

ΦΩΚΑΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΛΕΩΝΩΝ: Γιαννακόπουλος, Πασσιάς, Παπαφίλης Μ., Δημητρίου (75’ Μπεκιάρης), Ξύδης, Μαντζιώρος Θ., Λόλης, Μαντζιώρος Β., Σαλούκας (68’ Κατσίγιαννης), Κυριάκος, Βουρβόπουλος  
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply