ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΚΟΡΦΟΥ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 2-1


Στις επιτυχίες επέστρεψε μετά από καιρό ο Άλμπατρος Κόρφου, καθώς επικράτησε με 2-1 της Κορίνθου 2006, πήρε την πρόκριση, αλλά ήταν το λιγότερο που απασχολούσε τον Χρήστο Καρσιώτη, όταν είδε τον Τάσο Αράπογλου, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, να νιώθει ενοχλήσεις στο στήθος, να μην μπορεί να αναπνεύσει και να μεταφέρεται τελικά εσπευσμένα στο νοσοκομείο, για τις πρώτες βοήθειες.

Ευτυχώς διέφυγε κάθε κίνδυνο και οι καρδιές των ανθρώπων του Κόρφου, επέστρεψαν στη θέση τους. Πάντως αξίζει να αναφερθεί, ότι δεν υπήρχε γιατρός αγώνα  και αναγκάστηκε να έρθει από την περιοχή του Σοφικού, μέχρι να φτάσει στο γήπεδο το ασθενοφόρο.
Πάντως θα πρέπει κάποια στιγμή, να μεριμνήσει και η Ε.Π.Σ.Κ. και να βρίσκεται υποχρεωτικά γιατρός σε κάθε γήπεδο.
Στα αγωνιστικά τώρα, οι φιλοξενούμενοι, προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βλάχου, αλλά ο Άλμπατρος έφερε το ματς στα ίσια, με τον Ανδριανό Σταθογιαννόπουλο.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι, κατάφεραν έστω και δύσκολα, να πετύχουν το 2-1, να πάρουν την σπουδαία νίκη – πρόκριση, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους, με γκολ του Ιωσήφ Μουρατίδη.
Πλέον το μυαλό στρέφεται για τους μεν γηπεδούχους στην αναμέτρηση με τον Σαρωνικό Γαλατακίου, ευελπιστώντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ και η Κόρινθος 2006, περιμένει το ντέρμπι με τον Πανκαμαριακό.

ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΚΟΡΦΟΥ: Κατσανέας, Κλέττας, Σταθογιαννόπουλος Α., Λαυκιώτης, Κουράκος, Αράπογλου Τ. (46’ Καρβούνης), Σπαθής, Μουρατίδης, Α., Αράπογλου Α., Μουρατίδης Ι.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006: Βύρλας, Αχτσόγλου, Ντερτιλής, Βλάχος, Σοφός, Παππάς, Μιχαλούρος, Λόντρας, Βασιλείου, Αθανασόπουλος, Τσοχαντάρης
Έπαιξαν και οι: Οικονόμου, Μπαμπεδάκης, Νικολόπουλος
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply