ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ – ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ 2-4

Πολύ μεγάλη νίκη – πρόκριση πέτυχε το Σπαθοβούνι, καθώς επικράτησε με 2-4 του Σαρωνικού Γαλατακίου και θα βρεθεί στις 16 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Κορινθίας.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους παίκτες του Μάκη Μαργέτη, οι οποίοι φαίνεται πως είχαν μείνει στο ματς με την Ελλάς Βέλου.


Έτσι λοιπόν κατάφεραν να προηγηθούν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παναγιώτη Γεώργαρη, ενώ έκαναν το 0-2 με τον μόνιμο σκόρερ τους στα τελευταία παιχνίδια, Ζαφειρόπουλο, ο οποίος σκόραρε και κατά της πρώην ομάδας του.
Στην επανάληψη, ο Σαρωνικός μπήκε φουριόζος, πίεσε και μείωσε όταν ο Αμπαδιωτάκης σούταρε, η μπάλα βρήκε σε αντιπάλους, άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον Τσιφλίκου.
Μετά από αυτό το γκολ, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και κατάφεραν να κάνουν το 2-2, με σουτ και πάλι του Μανώλη Αμπαδιωτάκη.
Και εκεί που όλοι πίστευαν ότι ο Σαρωνικός μιας και είχε και το ψυχολογικό πλεονέκτημα, θα «γύριζε» το ματς, το Σπαθοβούνι με τον Ουάμο σημείωσε το 2-3 και «έκοψε» τα πόδια των παικτών του Γαλατακίου.
Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε και πάλι ο Ζαφειρόπουλος, δίνοντας πανάξια την πρόκριση στην ομάδα του και δίνοντας ένα μάθημα ίσως στους γηπεδούχους, ότι όλα τα παιχνίδια χρειάζονται την απαραίτητη προσοχή.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ: Ζήμος, Μπεκιάι, Μπόρσης, Φίλης, Βορινιώτης, Δάφνης, Αυγέρης, Λαθούρης, Σοπότι, Αμπαδιωτάκης Μ.Γ., Κωνστανταράκης
Έπαιξαν και οι: Παναγιωτόπουλος, Σακούλης, Χρυσίνης

ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ: Τσιφλίκου, Βορινιώτης, Καρβούνης, Λάμμας, Μαγγίνας, Σαϊσανάς Π., Χρυσούλας, Γεώργαρης Π., Ουάμο, Ζαφειρόπουλος, Σαϊσανάς Ν.
Έπαιξαν και οι: Καλλίθρακας, Ζίου, Γεώργαρης Ι.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply