ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ: Επιστροφή Μπαλάφα !!!


Φαίνεται πως η εβδομάδα που πέρασε, ήταν εβδομάδα επιστροφής παικτών σε πρώην ομάδες τους, γιατί το «άλμα» που προσπάθησαν να κάνουν στην Κόρινθο, δεν πέτυχε, για διαφόρους λόγους. Μάλλον η «Μπάρτσα», δεν ενδιαφέρεται για παίκτες που αγωνίστηκαν σε ομάδες του νομού και θα μπορούσαν να βοηθήσουν.
Την αρχή έκανε ο Δημήτρης Σγούρος, ο οποίος επέστρεψε στον Παννεμεατικό και πλέον στην Κλένια και επίσημα ανήκει και πάλι, ο Παναγιώτης Μπαλάφας. Ο ποδοσφαιριστής που εντυπωσίασε στο περασμένο πρωτάθλημα και δικαίως βρέθηκε στην Κόρινθο, αλλά εκεί αν και στα φιλικά τα πήγε μια χαρά, για κάποιους λόγους, δεν παρέμεινε.

Το γιατί το ξέρουν οι αρμόδιοι του συλλόγου. Πάντως όπως φαίνεται, η «Μπάρτσα» συνεχίζει στους ρυθμούς του παρελθόντος, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων πάντα και αποκτά παίκτες, άγνωστους και μικρούς σε ηλικία και δεν χρησιμοποιεί παιδιά από το νομό. Ντερτιλής, Δανιήλ και Μαλαχάτης αποκτήθηκαν φέτος, αλλά άγνωστο αν θα αγωνιστούν και σε ποια θέση. Κάποιοι από αυτούς που ήρθαν φέτος πάντως, δεν είναι καλύτεροι από τους συγκεκριμένους μικρούς.
Ας γυρίσουμε στο θέμα του Μπαλάφα, ο οποίος αν ο προπονητής του το επιθυμεί, μπορεί να αγωνιστεί κανονικότατα, στο ντέρμπι της αγωνιστικής, κόντρα στον Πέλοπα Κιάτου.
Ακόμα μια σπουδαία κίνηση για την Κλένια, η οποία φέτος θέλει το πρωτάθλημα.
Τουλάχιστον θα δούμε μεγάλα ματς, στην Α’ Κατηγορία.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply