ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ 1-1


Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις, αλλά με πολύ πάθος και ένταση, Παννεμεατικός και Ηρακλής Λεχαίου έμειναν στο 1-1, αν και οι δύο ομάδες, θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο καλά στο γήπεδο και γενικά στο πρώτο μέρος είχαν τον έλεγχο του αγώνα, καθώς κρατούσαν μπάλα στο χώρο του κέντρου, ενώ τα «λιοντάρια», έπαιζαν ανορθόδοξα με γεμίσματα.
Από το πρώτο μέρος το μόνο που έμεινε, ήταν ένα σουτ του Σιαμπάνη για τον Ηρακλή, που πέρασε άουτ, ενώ από πλευράς Νεμέας, μια κεφαλιά και ένα σουτ του Μπασιώτη, που έσωσε ο Καζής.
Στην επανάληψη και πάλι το Λέχαιο μπήκε καλύτερα, απείλησε με τον Μέμικο Σ., ο οποίος από κοντά πλάσαρε άουτ, αλλά πήρε προβάδισμα στο 57’, όταν μετά από φάουλ του Καρσιώτη, ο Κεμαλάι απομάκρυνε εντυπωσιακά, αλλά ο Ποτήρης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Από εκείνο το σημείο και μετά, οι γηπεδούχοι «ξύπνησαν», άρχισαν να πιέζουν, ενώ βοήθησε πολύ και η αλλαγή του Γκάνα.
Στο 66’ δυνατό σουτ του Σγούρου, έδιωξε σε κόρνερ ο Καζής, αλλά στο 69’ ο διαιτητής Κωνσταντόπουλος, «είδε» πέναλτι σε μια «μονομαχία» Σεφεράι – Καζή και ο Μπασιώτης πέτυχε το 1-1.
Μέχρι το τέλος, ο Παννεμεατικός πίεσε, έχασε μια καλή ευκαιρία σε κεφαλιά του Σεφεράι, αλλά στο 90’ οι παίκτες του Λεχαίου, θα μπορούσαν να «κλέψουν» το τρίποντο.
Ο Καρσιώτης ξέφυγε από αριστερά, σέντραρε, αλλά ο Γκαλέκος μόνος απέναντι στον Κεμαλάι, δεν βρήκε την μπάλα.
Από τη Νεμέα, πολλά χιλιόμετρα από τον Δουβή, οι Σγούρος και Μαρινός συνδυάστηκαν πολύ καλά στην άμυνα, ενώ εξαιρετικός ήταν ο Γκάνας, που έδωσε πνοή όταν μπήκε.
Από τον Ηρακλή Λεχαίου, ο Καζής έκανε πολλές επεμβάσεις, ενώ καλά πήγαν και οι Τσιφιλιτάκος Η., Παινέσης Αλ. και Καρσιώτης.
Ο διαιτητής Κωνσταντόπουλος, ήταν πολύ κακός. Λάθος εκτίμηση στο πέναλτι, πολλά ανάποδα φάουλ εις βάρος των γηπεδούχων, ενώ και με τις κάρτες δεν πήγε καθόλου καλά. Και ο βοηθός Σκούρτης βρέθηκε σε κακή μέρα, με αρκετές λάθος υποδείξεις, ενώ ο Βλαχοπάνος ήταν καλός.

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Τσιάκος, Κονγκίνης, Μαρινός, Σγούρος, Δουβής, Τσιωτάκης, Τζας (69’ Γκάνας), Μπασιώτης, Σεφεράι, Δουλκέρογλου

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ: Καζής, Ποτήρης Π., Τσιφιλιτάκος Η., Νούλας, Κουρούμπαλης, Παινέσης Αθ., Γκαλέκος, Καρσιώτης, Σιαμπάνης, Παινέσης Αλ., Μέμικο Σπ.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply