ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 4-0


Πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση, ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου, ηττήθηκε με 4-0 από την Ένωση Ερμιονίδας, αν και αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες, καθώς δεν έπαιξαν οι Κουσκουνάς, Μυργιώτης, Κριαράς.
Στο 2’ πάντως, ο Βλάσσης θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους, αλλά την κεφαλιά του, εξουδετέρωσε ο Γκιόκας. 

Στο 12’, ο Στάικος μπήκε από δεξιά στην περιοχή του Χιλιομοδίου, την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και εκεί δεν πρόλαβαν οι επιθετικοί της Ένωσης να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 26’ μεγάλη ευκαιρία για το Χιλιομόδι, όταν ο Πανακούλιας έκανε σέντρα από δεξιά η μπάλα έφτασε στο σημείο του πέναλτι, εκεί βρέθηκε ο Παππάς και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω στον Γκιόκα.
Στο 30 δυνατό σουτ του Κούση έξω από την περιοχή η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Πανούση. Το 1-0 ήρθε τελικά στο 41’ με κεφαλιά του Στάμου και στο 44’ ο Κούσης πέτυχε το 2-0.
Στην επανάληψη, έγιναν και αλλαγές, αλλά υπήρξαν φάσεις και από τις δύο πλευρές.
Στο 74’ ο Τζώρτζης με πλασέ έκανε το 3-0 και στο 90 λεπτό ο Μπούρας σφράγισε τον θρίαμβο με κεφαλιά κάνοντας το 4-0 ύστερα από κόρνερ του Κέλλυ.

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Γκιόκας, Σωπιάδης, Κωνσταντινίδης, Κάντιας, Cojocaru, Στάμος, Στάικος, Δημαράκης Β., Κούσης, Δερμιτζάκης, Μενίκου.
Έπαιξαν και οι: Λάμπρου, Στεργίου, Τζιέρης, Λαζάρου, Κέλλυς, Δημητρουλόπουλος, Μπούρας, Τζώρτζης, Μπροδήμας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Πανούσης, Μαστρογιαννόπουλος, Τσαούσης, Βλάσσης, Μπαλλής, Παππάς, Πανακούλιας, Παπαϊωάννου, Ντοντάι, Γεώργαρης Θ., Ξύδης.
Έπαιξαν και οι: Σκούπας, Αγγελίδης, Κοντογιάννης, Γόγολας, Μαζιώτης, Μπίκος, Τσουμάνης Χ.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply