Αυτός ο ΠΑΟΚ, μπορεί μεγάλα πράγματα ! … Γράφει ο Δημήτρης Μανωλάκης

Κάποιοι όταν άκουσαν τον αποκλεισμό των Σαλπιγγίδη και Γκαρσία από την αποστολή του ΠΑΟΚ στο Καζάν, μάλλον ήταν έτοιμοι να τα βάλουν με τον Μπόλονι.
Μεταξύ αυτών και εγώ, αλλά τελικά ο Ρουμάνος τεχνικός έχει βαλθεί να δημιουργήσει μια ομάδα, που πραγματικά είχαν πολλά χρόνια να δουν στη Θεσσαλονίκη.
Παρά το ότι αναγκάστηκε στο ματς με την Ρούμπιν να πραγματοποιήσει δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών των Κοντρέρας και Αρίας, ο ΠΑΟΚ, αν ήταν πιο προσεκτικός, εύκολα έφευγε με το τρίποντο.

Η εξαιρετική ομάδα που έχει δημιουργήσει ο Μπόλονι, είναι σίγουρα έτοιμη για πολλά και σπουδαία πράγματα. Σίγουρα δεν ξέρει κανείς, αν τελικά θα αντέξει την πίεση, μιας και οι περισσότεροι παίκτες του δεν έχουν κάνει πρωταθλητισμό, αλλά σίγουρα μπορεί να κοιτάξει στα «μάτια» τον οποιοδήποτε.
Πάντως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον τεχνικό του «δικεφάλου», ο οποίος πραγματικά ξέρει να παίρνει από τους παίκτες του, ότι καλύτερο διαθέτει ο καθένας.
Αυτός που πραγματικά εντυπωσιάζει, είναι ο Αθανασιάδης. Ο νεαρός επιθετικός, «βλέπει» δίχτυα και κινείται όπως θα έπρεπε να κάνει ένας γεννημένος γκολτζής. Και ο Κλάους, πραγματικά είναι γκολτζής.
Αναγεννημένος και ο Φωτάκης, ο Ίβιτς δίνει σε κάθε αναμέτρηση, αυτό θέλει η ομάδα του, ενώ ο Μαλεζάς, αρχίζει να δείχνει στοιχεία αρχηγού στον ΠΑΟΚ. Η εμφάνισή του κόντρα στην Ρούμπιν, ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστική.
Μέχρι και ο τελειωμένος για πολλούς Μπαλάφας, δίνει πράγματα που χρειάζεται η ομάδα του.
Έρχεται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και όπως δείχνουν τα πράγματα, θα παρακολουθήσουμε ένα ματς, που θα «σπάσει» καρδιές !!!
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply